2017. november 6., hétfő

Jupiter a házakban

A Jupiter októberben lépett a Skorpióba és 2018 novemberéig ott is marad. Arról már sok szó esett, különböző fórumokon mit hozhat a Skorpióban a Jupiter, arról nemigen, melyik házban, mit jelenthet?

Azért azt jegyezzük meg, a Jupiter mit jótevő bolygó alapból jó, sikeres, szerencsés dolgokat hoz minden életterületen (legfeljebb nem egyenlő mértékben).

Amikor arról beszélnek, hogy kellemetlenebb dolgokat is hozhat, akkor elfelejtik, hogy a Jupiter maximum akkor hoz rossz dolgot, ha a radixban a negatívabb életterületeket jelöl (betegség, műtét, halál stb.)
Tranzit Jupiter az I.házban:
- kiteljesedés, bőség, optimizmus és szerencse (jótevő bolygó sarokházban!) a mindennapokban, önfejlesztés,emellett hízást is hozhat (tekintve, hogy az Asc a külalakért felel).

Jupiter a 2,házban:
- anyagi gyarapodás azzal a az életterülettel kapcsolatban, amit a Jupiter ural a radixban (ha a 10.h.ura eredetileg, akkor új munkahely, ami többet fizet, ha 5.h.akkor mondjuk vállalkozásból jön pénz, ha 4.h.akkor ingatlanból, ha 8.h.akkor örökség vagy tőzsde vagy hitel, stb.)

Jupiter  a 3.házban:
- új tanulási lehetőségek, új iskola, szakmai fejlődés, sok, kisebb (belföldi) utazás, testvérekkel, szomszédokkal való pozitív fejlemények

Jupiter a IV.házban:
- apával kapcsolatos pozitív dolgok, ingatlan ügyletek, lakás eladás-vétel, vagy csak lakásbővítés, kellemesen megélt mindennapok.


Jupiter az 5.házban:
-  gyerekszületés lehetősége, gyerekekkel kapcsolatos pozitiv fejlemények, új szerelem, új hobbi, alkotás, szórakozás, nagyobb mértékű bulizások, új sportág.

Jupiter a 6.házban:
- kevésbé érvényesül a szerencsefaktor (sötét hanyatlóház) de azért alapjáraton jobb egészségi állapot, jobb munkahelyi állapotok, alkalmazottak számának bővülése, nekünk dolgozó szolgáltatókkal és munkatársakkal való pozitív viszony, esetleg kisállatok beszerzése.

Jupiter a VII.házban:
- új kapcsolatok, meglevő kapcsolat törvényesítése, ismeretségek bővülése, szerencsés hétköznapok. Jópofa, humoros, adakozó, bőkezű joviális emberekkel találkozhatunk többségben.

Jupiter a 8.házban:
- kevésbé érvényesül a szerencsefaktor (sötét ház) de azért örökség, üzleti partner vagy házastárs vagyonának növekedése, ha műtétre kerül a sor, az nagy valószínüséggel sikeres lesz.

Jupiter a 9.házban:
- unoka születése, vagy unokával kapcsolatos pozitív dolgok, tanulás, külföldi utazások, ezoterikus tanulmányok, peres ügyek pozitív kimenetele.

Jupiter a X.házban:
- új munkahely, vagy sikeres karrier, pozitív életcélok kialakítása, anyával kapcsolatos pozitív dolgok a mindennapokban.

Jupiter a 11.házban:
- új barátságok, baráti kör bővülése, mentorok, segítők felbukkanása, adakozás, jótékonyság.

Jupiter a 12.házban:
- kevésbé érvényesül a  szerencsefaktor (sötét hanyatlóház), az elvonulás, meditáció, magunkba mélyedés sikeres lehet, esetleg nagyobb állatok beszerzése (ló, szarvasmarha stb.), tengerentúli országba való utazás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése