Kérdezd a csillagokat - 8.h.a kérdőasztrológiában 4.rész



Aztán van még egy olyan része ennek a 8-as háznak, ami veszteségek néven  fut, de igazából kiadásokról van szó. Például ezt meg lehet nézni minden hónapban gyakorlásképpen, hogy „lesz-e nagyobb kiadásom ebben a hónapban?” Na most ezt akkor lesz, hogy ha az 1-es ház ura,  a kérdező találkozik a 8-as ház urával fényszöggel. Kétféle kiadás lehet, amire számít az ember, meg amire nem számít. Ha számít, akkor van recepció, ez a lényeg. 


A recepció mehet a kérdező irányából.  Tehát hogy ha az aszcendens ura, vagy a Hold van a 8-as ház méltóságában, akkor tudja a kérdező, hogy milyen kiadásra számíthat.

Ha pedig a 8-as ház irányából jön ez, tehát a 8-as ház urának a sorában vannak az 1-es háznak a jelölői, akkor ezt nem feltétlenül tudod, de jogos kiadás lesz, tehát számlák, törlesztő részlet, stb. 

Valami olyan, ami érzékenyen érinti az embert, szóval muszáj kifizetni, tudjuk, hogy muszáj. Ha viszont egyáltalán nincs recepció, csak fényszög, akkor valami váratlan dolog jöhet. Ilyenkor azt kell megnézni- megpróbáljuk kideríteni, hogy mégis honnan jön ez a váratlan dolog-, hogy milyen házcsúcsokon uralkodik még a 8-as ház ura, vagy melyik házban áll és melyik planétákkal van még fényszöge. Tehát így lehet nyomozgatni.




A veszteség, vagy kiadás mértékét pedig a 8-as ház urának méltósága és ereje jelzi. Hogy milyen méltósága van és ugye melyik házban áll, tehát hogy mekkora erővel tudja azt képviselni. Illetve a kellemetlen mivoltát pedig a kártevőség. 

Tehát ha Szaturnusz, vagy Mars az mindig rosszabb, mintha egy jótevő bolygó lesz az a kiadás. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése