KINAI ASZTRÓ - Yin Fém Kakas hónapja

 

 A Kakas hónapja alapvetően Fém elemű, ezért mindazoknak jó, akik szintén Fém eleműek (a születési napjuk szerint), mert sok baráttal, ismerőssel találkozhatnak, de külön még jót tesz a Viz elemű embereknek is. Támogatást, segítséget kaphatnak másoktól vagy tanulásba kezdhetnek, meglevő tanulmányaik jól fognak menni.



A Föld eleműeknek kreativitást hoz ez a hónap és vállalkozókedvet, a Tűz eleműeknek pénzt (ha szingli férfiak, akkor barátnőt is! :)) a Fa eleműeknek pedig sok munkát és ha nők, akkor pasit is hozhat! :)

Ebben a hónapban azonban jobb, ha elkerüljük a fontos feladatok elvégzését, különösen a Nyúl jegyűek. Egészségügyileg nyak és hátfájás jelentkezhet náluk! A Kakas szülöttek csak saját maguknak okozhatnak problémákat.

A  Majom, Patkány, Sárkány jegyűekre viszont egy flörtölősebb, romantikusabb hónap várhat, esetleg társasági eseményekkel fűszerezve.

Itt számolhatod ki, hogy milyen elemű napon születtél és hogy hat rád ez a hónap:

Kalkulátor

Kire hogy hat a Kakas hónapja?


Patkány 

Leépítés

A Leépítés, minden esetben egy tendenciát mutat arra, hogy az érintett területeken túlságosan is hagyjuk magukat irányítani és befolyásolni. A környezet látszólag túl erősnek bizonyul, amit eleinte érzésünk szerint kénytelenek vagyunk mégis eltűrni. Az ember úgy érzi, hogy minden elromlott körülötte, de jellemzően mégsem tesz semmit, hogy változtasson. Alacsony szinten azonban a dolgok egyre rosszabbá és rosszabbá válnak, és egészen addíg fokozódnak, amíg már nincs más választásunk, - akár az egészségünk érdekében is- de ki kell állni magunkért.

Bivaly, Kígyó, Majom

Fém trigon

Amikor a fém trigon tranzitok alkalmával aktiválódik, javul a kapcsolatteremtő képesség, és fejlődik a kommunikáció. A szülött erre az időszakra könnyebben és jobban meg tudja értetni magát az emberekkel. Hozhat előléptetést, hírnevet, valamint magas tekintélyt abban amit csinál. Javul a döntéshozó képesség, akár komoly és nehéz döntéseket is könnyebben vállal az ember, annak minden felelősségével és konzekvenciájával. Ezek az időszakok hangsúlyosan hozhatnak olyan élethelyzeteket, amikor az egyén morális értékrendszere, és etikai mércéje tesztelésre kerül.

Nyúl

Oppozició

Tranzitban az oppozíció növeli a személyes vonzerőt, és párkapcsolatok kialakításának, ill. szerelmi kalandok lehetőségét vetíti előre. Ilyen időszakokban karizmatikusabbak és öntörvényűbbek leszünk a megszokottnál, de kommunikatív fellépésünk is sokat fog segíteni céljaink elérésében. Ez az időszak az önállósodásunk egyik fontos állomása, amikor is nem szívesen hagyunk beleszólást az életünkbe, és megvalósítjuk elképzeléseinket, - ha kell titokban - még akkor is, ha ez azzal jár, hogy át kell lépnünk normákat, esetleg meg kell szegnünk másoknak tett ígéreteket.

Sárkány

Fém kombináció

Tranzitok alkalmával az érintett életterületeken előrelépés és elismerés várható. Nő a
tekintély, de a hatalommal nagyobb felelősség is jár. Ilyenkor az élethelyzetek
fokozottan felhívják a figyelmet a korrekt becsületességre, igazmondásra, valamint az
Univerzum törvényeinek betartására.

Kakas

Saját tükör

 Ezen időszakokban felerősödik az öntudatunk és önmagunk megmutatásának képessége. Irányítóbbá, erősebbé, és magabiztosabbá válunk. Kitűnő időszak emellett a tanulásra, továbbképzések elvégzésére, ill. új kapcsolatok kialakítására is. Az állás csapdája megnövekedett egoizmusunk, önmagunk fontosságának túlértékelése, valamint igazunk végletekig való bizonygatása lehet. A pozitív megéléséhez elengedhetetlenül fontos az alázat gyakorlása, - leginkább azok felé, akiket magunknál kevesebbre tartunk - ellenkező esetben kellemetlen nyilvános megszégyenülésekkel találkozhatunk. Szinasztriában mindkét félnek fontos, a másik elismerése, törekszenek arra, hogy kivívják egymás tiszteletét, de megjelenhet a kapcsolatban rivalizálás, “kakaskodás” vagy akár társunk puszta létezése is arra késztet, hogy okosabbnak akarjunk látszódni az indokoltnál. Magas szinten, az egónkat félretéve életünk egyik legnagyobb tanítójára találhatunk a másik személyében.

Segítő szimbólum: sárkány

Kutya: 

Aratás

Az Aratás Csillagokat más néven a Karma Csillagainak is hívjuk. A konstellációhoz kapcsolható kulcsmondat - „ki mint vet, úgy arat” - magában foglalja az állás jelentéstartalmát. Amíg az Aratás konstellációt nem ismerjük, úgy érezhetjük, hogy talán igazságtalan az élet, és bizonyos helyzetekben a körülmények áldozatai vagyunk, segítségével azonban az események mögé nézve ráébredünk, hogy az Univerzumban rend van. Csak olyan dolgok térnek vissza hozzánk, amit valamikor, valahol mi is megtettük valakivel.  Bármit teszünk -jót vagy rosszat -, az Aratás csillagok aktiválódásánál minden visszatér hozzánk! 

Fém trigon

Amikor a fém trigon tranzitok alkalmával aktiválódik, javul a kapcsolatteremtő képesség, és fejlődik a kommunikáció. A szülött erre az időszakra könnyebben és jobban meg tudja értetni magát az emberekkel. Hozhat előléptetést, hírnevet, valamint magas tekintélyt abban amit csinál. Javul a döntéshozó képesség, akár komoly és nehéz döntéseket is könnyebben vállal az ember, annak minden felelősségével és konzekvenciájával. Ezek az időszakok hangsúlyosan hozhatnak olyan élethelyzeteket, amikor az egyén morális értékrendszere, és etikai mércéje tesztelésre kerül.

Majom, Patkány, Sárkány 

Románc Virága

   A Románc Virág csillagok tranzitjai alatt ismerkedési lehetőségeink megsokszorozódnak, és akár flörtök, könnyedebb kapcsolatok, vagy szerelmek is érkezhetnek életünkbe. Ha tökéletes időpontot keresünk egy társasági eseményre, fontos rendezvényekhez, randevúhoz, vagy családi összejövetelre, érdemes azt egy saját, vagy tranzit Románc Virág csillag napra időzíteni.

A tranzitban érkező Románc Virág csillagok energiája kollektíven is hat mindenkire, így ezeken a napokon általánosságban elmondhatjuk, hogy könnyebben nyitunk, szívesebben ismerkedünk és közlékenyebbek vagyunk, mint egyébként.

Tipp: Ha ezeken a napokon használjuk a közösségi médiát, bejegyzéseink várhatóan az átlagosnál sikeresebb lesznek.

Tigris, Ló, Kecske, Disznó. semleges


Yin Fém tranzit




A Yin Fém által jelzett időszakok alatt késztetést érezhetünk arra, hogy valamit adjunk a külvilágnak, hogy felfigyeljenek és elismerjenek minket életünk bizonyos területein.

Ilyenkor kicsit szentimentálisabban is látjuk az életet. A megerősítések fontosabbá válnak, és gyakran fordul az érdeklődés filozófiai, vagy művészeti témák irányába.

Alacsony szinten megjelenhetnek belső konfliktusok, vagy frusztráció, amiért nem vesznek eléggé észre, nem értékelik a teljesítményt, nem ismerik el a szakértelmet, stb.

Magas szinten élve a tranzitot, ilyenkor magabiztosabbá válunk, jobban képviseljük az érdekeinket és könnyebben kilépünk olyan méltatlan, vagy megalázó helyzetekből is, melyet esetleg korábban kevésbé érzékeltünk. Szakmai értelemben megnő a belső igény az előlépésre, és ezekben az időszakokban belső kisugárzásunknak köszönhetően ezt könnyebben el is tudjuk érni.

Mit tegyél? Állj ki az igazadért, harcolj keményen a céljaidért. Mondd ki bátran, amit gondolsz, de az ne legyen sértő! Köss üzleteket, használd a pénzed, anyagi javaidat!

Mit ne tegyél? Ne bonyolódj vitahelyzetekbe, ne próbálj ki extrém sportokat, ne vállalj túlzott kockázatokat.

A hónap színe: fehér, ezüstaranybronz

Ezen hónap energetikája jó a Viz és Fém elemű embereknek (a születési Nap eleme szerint!) korlátozó hatású a Föld elem embereknek, és kifejezetten rosszat tesz a Fa eleműeknek!


Itt számolhatod ki, h. milyen elemű napon születtél és hogy hat rád ez a hónap:

Kalkulátor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése