A Vénusz retrográdba fordul

A Vénusz retrográd (hátráló) mozgásba kezd, ez általában 18 havonta ismétlődik 40 napon keresztül. Ezek a napok nem jó időszakok házasságkötésre és új kapcsolatok kezdésére sem, mert nem fognak sokáig tartani, továbbá nagyobb pénzügyi döntések meghozatala sem javallott a retrográd Vénusz alatt.


A Vénusz vágyaink, értékeink, javaink és kapcsolataink jelölője. 2023-ban júl.23. és szept.4.. között lesz retrográd irányú az Oroszlán jegyében,

 Azzal, hogy most nem teljes erejében nyilvánul meg a hatása, lehetőséget ad arra, hogy felülbíráljuk, szeretteinkhez, családunkhoz fűződő érzéseinket. Lágyabbá érzékenyebbé, sebezhetőbbé válunk de közben meg kell tanulnunk azt is, hogy felelősséggel tartozunk mások iránt, támaszt kell adnunk azoknak akikkel szemben ezt vállaltuk. Ez egyútal egy összegző időszak is amikor "leltárt készíthetünk" érzéseinkről, s rendezhetjük érzelmi adósságainkat.

Kitűnő időszak munkálkodni az elromlottakon, legyen az bármilyen kapcsolat. A meglévő vagy korábbi kapcsolataink érzelmi vagy anyagi problémái felszínre kerülhetnek. A Vénusz hátráló mozgása alatt a belső értékeink szükségességével találjuk szembe magunkat. Ha tervezzük valakinek az elhagyását, érdemes vele megvárni a Vénusz előrehaladását, – addig ugyanis még bármi változhat.


Az időszak hatásait illetően, legérintettebbek az Oroszlán Nappal, Holddal vagy Aszcendenssel rendelkezők lesznek, de a többi szilárd jegy (Bika, Skorpió, Vízöntő) is jobban fogja érzékelni a letisztázások szükségességét. Ha hajlandóak vagyunk változtatni és hajlékony lenni, könnyebb lesz a Vénusz tanításait is fogadnunk. Ezáltal jobban kapcsolatba kerülünk majd igazi vágyainkkal is és megválhatunk több idejét múlt ragaszkodásunktól.

Azon életterület (horoszkópház), melyben a retrográd Vénusz haladni fog tisztázást és újraértékeléseket, újrarendeződéseket fog igényelni részünkről, vágyéletünket, javainkat és kapcsolatainkat illetően.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése