Újhold a Rák jegyében

Újhold napja van ma. Érdemes böjtnapot tartani, mert a szervezet méregtelenítési hajlandósága ilyenkor a legnagyobb. A mai nap alkalmas  az élet bármely terültén vett szelektálásra. Lelki terheidtől játszi könnyedséggel tudsz ma megválni, amennyiben szánsz erre egy kis időt. 

Nézd meg , hogy mit cipelsz még mindig amire hetek, hónapok,  vagy esetleg már évek óta nincs szükséged. Érdemes víz-fókuszú imaginációs technikákat alkalmazni mivel a Rák jegyében lesz az Újhold. A mai napra időzített nyugtató fürdő jótékony hatású lehet. Használj illóolajat, gyógynövényt, esetleg fürdősót a fürdőd elkészítéséhez. 



Holdház: KORSÓ

Atars - az Oroszlán szeme



A kínai hagyomány szerint, ha a Hold ebben a házban tartózkodik, nem szabad útra kelni. az arabok ezt a házat "al tarf the gaze" (a tekintet vége) névvel illették, ás úgy tartották, ha ebben a holdházban születtél, akkor személyiséged barátságos és jóindulatú.

Plútó és Neptunusz uralja

Ez roppant képzelőerőt és érzékenységet, hitrendszereid és álmaid az egész világon való elterjesztésére irányuló idealisztikus vágyat sugall. Ez a ház  a bajba jutottakkal való együttérzést és segítő támogatást jelzi.

Ebben a holdházban képes vagy arra, hogy átérezd a körülötted levők szükségleteit, hogy gondoskodó és empatikus képzelőerőd segítségével gondjukat viseled. Ez a kártya jelenleg azt jelenti, hogy könnyen azonosulni tudsz más emberek érzéseivel és helyzetével, képes vagy tevőlegesen segíteni nekik.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése