A Nap belép az Oroszlánba

A Nap uralkodik az Oroszlánban, itt tud leginkább megnyilvánulni, kibontakozni. Határozottabbak, nyitottabbak, optimistábbak vagyunk ebben az időszakban. Az Oroszlán egy központi figura, igényli, hogy elismerjék, csodálják. Jószívű, nagyon kreatív, egy örök gyerek.

Oroszlán Ascendensűeknek ilyentájt van a csúcsidőszakuk, használják ki!

És nézzétek meg a képletetekben melyik házban áll a Napotok ill. mely háznak az ura (melyik házatok kezdődik az Oroszlánban) , mert azok a területek most egy hónapig virágzásnak indulnak.

Nap az Oroszlánban: Legfőbb vágya a siker, a hatalom és az uralkodás, energiáit mások elismeréséből, sikereiből, kreativitásából nyeri. Vállalkozó szellem, büszke, nemes és hiú, aki nyíltan tör a hatalomra és várja el a behódolást. Ért a gyerekekhez, és a szerelemben is jelentős sikereket könyvelhet el. Férfiképe nemeslelkű, büszke és hiú, uralkodásra termett, apaképe is a jóságos uralkodó. Főnöki szerepben parancsolgató, öntelt és beképzelt lehet, aki nem veszi ki a részét a munkából.

Milyen eseményeket hozhat?


Nagyszabású sikeres tervek véghezvitelét. Grandiózus előadást, elismeréseket, kreatív sikereket. Tehetségek felfedezését. De hozhat szerelmi viszonyt vagy a gyermekünk sikereit is.

Nap az Oroszlánban


Az északi féltekén, ahonnan ez az asztrológiai rendszer ered, a Nap ereje július végén és augusztusban a legnagyobb. Tehát a Nap azt a csillagjegyet uralja, amelyben a legtöbb meleget termelheti. Ez pedig az Oroszlán. Ez az otthona, a trónja, uralkodásának helye.

Az Oroszlánban a Nap valamennyi forrásához, képességéhez és dicsőségéhez hozzáfér. Amikor a Nap az Oroszlánban van, az a feladatod, hogy fényesen ragyogj. Magabiztosság, nagyszerűség és a szív csak néhány azok közül a jellemzők közül, amelyek ezt a tűz jegyet jellemzik. A Nap itt szégyenkezés nélkül ragyoghat. Dicsőségesen, pazarlón és szégyenkezés nélkül úgy tekinthet magára, mint a melegség és a fény fő forrására. Az Oroszlánban álló Napot ünnepelni és újra ünnepelni kell.

Bár királyi természetéhez hűen az Oroszlánnak irányítania kell valamit, nem mindenkiből lesz vezér, aki akkor született, amikor a Nap az Oroszlánon haladt keresztül. Ennek ellenére az Oroszlánok életének legfontosabb küldetése az, hogy erőt vigyenek az életükbe, és még tapsot is kapjanak érte.

Egy olyan Oroszlán, akit nem szeretnek, veszélyessé válhat.

Az embereket vonzza a fény, amit az Oroszlán nagyon jól tud, és ki is használ. Tipikus előadó, bohóc, aki kedvességével és karizmájával ellopja a szívünket. Szenvedély, szeretet, dráma, játékosság, nemesség, bátorság, romantika és exhibicionizmus – ez mind az Oroszlánban álló Nap sajátja.

Ha zavar támad a rendszerben, egomániássá, túlságosan dominánssá és önmaga megszállottjává válhat. Megfelelő fejlettségi szint nélkül Napod megkeseredett, goromba, összetört lénnyé válhat, akinek játékossága eltűnik az önteltsége mögött. Az Oroszlánban lévő Napnak meg kell találnia, hogyan érvényesítheti a legmegfelelőbb módon karizmáját és báját anélkül, hogy az önelégültség gyökeret verhetne benne. Személyiségét olyan eszközként kell használnia, amellyel elvégezheti a világban rá váró feladatokat, és elvezeti a teljességhez.

   Megerősítések

• Nem baj, ha szeretem, amikor megtapsolnak.

• Az energiámat azzal becsülöm meg, hogy örömteli módon és mindig a legmegfelelőbb szinten fejezem ki.

   Önreflexiós kérdések

• Életed mely területén érzed ajándéknak, ha megtapsolnak, megbecsülnek és észrevesznek?

• Haragszol magadra, amiért szükséged van a tapsra és mások elismerésére? Ha igen, miért?

• Úgy érzed, hogy önkifejezésed, kreatív energiád és ragyogásra való képességed összefügg az életcéloddal? Még mindig azt próbálod kitalálni, hogyan ragyoghatnál, de kreatív energiáid kifejezésre juttatása sokkal fontosabbnak tűnik?




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése