Mars a Szűzbe lép

A Szűz Mars módszeresen, következetesen használja fel energiáit a célja eléréséhez. Az agresszióját képes kordába tartani, nagyon fegyelmezett. Gyakorlatias, konkrét céljai, vágyai vannak.


Energiáink nagy részét most arra használjuk, hogy rendet tegyünk életünkben - leginkább az egyéni horoszkópunkban a Szűz jegye által uralt területen. Képesek vagyunk rá, hogy józanul, kritikusan, az érzelmeket kizárva végiggondoljuk teendőinket. és praktikusan megtervezzük, mit kell tennünk azért, hogy előrébb lépjünk.



A Mars az életerő, vitalitás, akarat bolygója, a Szűz általánosságban pedig az egészség-betegség-gyógyítás-szolgálat-munka témakörét öleli fel. A most következő időszakban ezért gyakrabban merülhetnek fel egészségügyi, egészséges életmóddal kapcsolatos kérdések, de több lehetőséget kapunk gyógyításra, gyógyulásra is. Nagyobb a kapacitásunk a munka terén, de a várható harcok is a munkahelyünkön. A földjegyűek különösen jól tudják használni ezt az energiát (Nap, Hold, Asc. a Szűzben, Bikában vagy Bakban).


A Kos és Skorpió Ascendensűeknek megkezdődik az ősz, kezdenek lefelé "hanyatlani", azaz elfáradni, belefáradni a mindennapi erőfeszitésekbe, a rutinba, egyre több pihenésre, vitaminokra, immunerősitésre és könnyed, pihentető mozgásra lesz szükségük erőnlétük fenntartására.

Az egyén keményen és szívesen dolgozik, képes az aprólékos munkára is, de könnyen ingerült, feszült és türelmetlen lehet. Nyughatatlan, állandóan csinálni akar valamit. Van hogy az egyén valamilyen titkos ambiciót táplál, de esetleges önbizalomhiánya lehetetlenné teszi annak valóra váltását, sôt akkor is akadályt jelenthet, amikor felelôsséget kéne vállalnia. Ösztöneinek, vágyainak csak körültekintô óvatossággal enged utat. A kritika felingerli, ilyenkor agresszív is lehet. Miért? Mert a Szűzben a Marsnak van egy vegyes (ún. dorotheusi) triplicitása, egy közepes méltósága, ezért lehetnek bizony a Szűz Marsú pasik is férfiasak (a közhiedelemmel ellentétben!) .

Mars a Szűzben: Könyörtelen kritikus, görcsösen törekszik a tökéletességre, saját elvárásainak akar megfelelni. Racionalitása uralkodik érzelmei és vágyai felett, realista és józan, nem kerget álmokat, illúziókat. Könnyedén felméri ellenfele vagy versenytársa hibáit, gyengeségeit, megfontoltan, felkészülten támad. Aprólékos, már-már szőrszálhasogató, gyakorlati érzéke kiemelkedő. Fiatal férfi képe: mértékletes.

Milyen eseményeket hozhat?

Együttműködésen alapuló kutatási projektet. felelős beosztást egy nagy szervezetben. Egy fontos ember mellett asszisztálni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése