A Vénusz belép a Szűzbe

 A Vénusz a Szűzben csak rövidebb távon érzi jól magát, egyébként esésben van. Itt a Merkúr, azaz a józan ész, a racionalitás uralkodik a Vénusz, azaz az érzelmek fölött. Az érzelmek sokkal visszafogottabbak lesznek ebben az időszakban. Gátlásosabbak, aggodalmaskodóbbak lehetünk. A Szűz Vénusz idején a szépség háttérbe kerül, egy Szűz Vénuszt nemcsak a szépségéért, hanem az eszéért is kell szeretni.

Vénusz a Szűzben: Kritikusan és higgadtan kezeli az érzelmeket, nem könnyen ragadtatja el magát. Gondolkodásmódja józan és visszafogott, a lobogó érzelmek távol állnak tőle. Vágyik a letisztultságra és a rendre, racionális és analitikus, törekszik életében és érzelmeiben az egyensúlyra, céljaiért alázattal és kitartóan képes küzdeni. Szexualitása sem tomboló, a visszafogott erotika jellemzi inkább. Az anyagi világhoz való viszonya a praktikumra épül. Fiatal nő képe: szerény és okos.


Milyen eseményeket hozhat?
Egy szoros barátságunk még tovább fejlődhet. Viszony kezdődhet munkatárssal. Intellektuálisabb partnerekkel randizhatunk. Megreformáljuk ruhatárunkat, átalakulunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése