Teljes holdfogyatkozás az Oroszlán jegyében

Ptolemaiosz szerint annyi hónapig tart a Holdfogyatkozás hatása, ahány órán keresztül tartott maga a jelenség. Vagyis ez a fogyatkozás kb. 4 órás teljes időtartamával több mint egy negyed évre fog hatást gyakorolni. A hatások az esemény után napokkal, esetleg hetekkel kezdenek jelentkezni és kb. negyed év alatt bontakoznak ki teljesen.

A fogyatkozás - idegen nevén eclipse - elsötétedésként mutatkozik meg, tehát az az életterület, melyet érint egy kis időre "elsötétül", megfogyatkozik, visszaesik az intenzitása. Változást vetít előre a jelenség, kritikus fordulatokat, kihívásokat mutat. Arról, hogy ezek milyen jellegűek, jelzést kaphatunk a fogyatkozás előtti-utáni pár nap eseményei alapján. A fogyatkozás mindig csak arra a területre hat, ahonnan látszódik is!
Ez a mostani jelenség az Oroszlán (Hold jegye) és a Vízöntő (Nap jegye) jegyeket köti össze. Mondhatjuk, hogy azok, akiknek Oroszlán Napja vagy Ascendense van, esetleg valamelyik bolygója az Oroszlán 1°-hoz közel áll, fokozottabban részesülnek a Holdfogyatkozás hatásaiban.

Az az életterület válik érintetté, amelyikre a születési horoszkópban az eklipsz esik. Például, ha valakinek Vízöntő az Ascendense és így Oroszlán a Descendense, akkor a fogyatkozás a párkapcsolati életterületét érinti, az komolyabb változásokra, esetleg új kapcsolatra vagy a régi kapcsolat teljes átalakulására számíthat.

Mundán (politikai) értelemben az Oroszlán jegye a hatalommal analóg, az 1-7.háztengely amin nálunk, Magyarországon a fogyatkozás bekövetkezik az pedig egyrészt a az ország általános helyzetével, másrészt a külső hatalmakkal való viszonnyal kapcsolatos. Valószínüleg az elkövetkezendő negyedévben ezeken a területeken lehet számítani fontosabb változásokra, válságokra, vagy itt mutatkozik meg a reformok szükségessége.

Legvalószínübben a következő országokra (mint Oroszlán jegyűekre) hathat kedvezőtlenül a következő 4 hónap: Franciaország, Olaszország, Csehország, Kalifornia.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése