2019. január 24., csütörtök

MEGJELENT!

Sziasztok! Végre örömmel bejelenthetem Nektek, hogy megjelent a legújabb könyvem 370 oldalon:
"KÉRDEZD A CSILLAGOKAT! - Bevezetés a kérdőasztrológiába" 
címmel. 📣  
Megrendelhető: Undeground Bolt
"Mi is az a kérdőasztrológia? A középkori asztrológia egyik fontos, ám ma kevésbé ismert technikája, amely napjainkban vált újra elismertté. A kérdőasztrológia (horary, horari) nem helyettesíti a hagyományos asztrológiát inkább kiegészíti azt. Abban más, mint a születési asztrológia, hogy nem kell hozzá a pontos születési óra, percünk, tehát a személyes horoszkópunk, mert a válasz kulcsa abban az időpillanatban rejlik, amikor a kérdés elhangzik. A kérdőasztrológia speciális és konkrét kérdésekre tud egyszerűen és gyorsan választ adni. Kimondottan hasznos műfaj, mert gyakorlatilag bármilyen kérdésre választ kaphatunk, ami aktuálisan foglalkoztat bennünket. 

A képlet kiértékelése viszont nem vesz igénybe órákat, mint a legtöbb asztrológiai ágazatnál. A radixból is sok mindent meg lehet ugyan állapítani, de csak hosszadalmas méricskélések, tranzitok, direkciók stb. egyeztetése révén. A kérdőasztrológiai képletből mindez nagyjából öt perc alatt kideríthető. Ki az, aki ki tudja olvasni egy radixból, hogy mondjuk két mobil közül melyiket vegye meg? Míg a kérdőasztrológiában ez mindennapos kérdés. Vagy, hogy az a pasi akivel épp randizni kezdtél, vajon életed párja lesz-e? Felvesznek-e a munkahelyre ahova jelentkeztél? Ha beteg vagy, meggyógyulsz-e hamarosan? Hogy sikerül a családi nyaralásotok? Megvedd-e használt autót, amit kinéztél magadnak? Melyik iskolába menjen a gyereked? Megkapod-e a fizetésemelést? Felvedd-e a kölcsönt, tudod-e majd fizetni?
A kérdőasztrológia mindezekre a kérdésekre gyorsan és megbízhatóan, nagy pontossággal választ ad neked. Hogyan tudja ezt megtenni? Erről olvashatsz ebben a könyvben!"


Tartalomjegyzék:
Előszó
1.fejezet: alapkérdések

2.fejezet: jegyek, házak, bolygók és fényszögek a horaryban
3. fejezet: a képlet kifejtése
4. fejezet: életterületek elemzése - témakörök a kérdőasztrológiában
Összefoglalás
A kérdőasztrológia Magyarországon
Melléklet - kérdőasztrológiai szakkifejezések magyarázata, jelmagyarázat
Köszönetnyilvánítás
Irodalom
 

Megrendelhető:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése