FÉNYSZÖGEK ÉRTELMEZÉSE - VÉNUSZ fényszögei


Vénusz - ASC 
Kedves, szép egyéniség, megnyilvánulások. A sármjával hódít. Férfiaknál kicsit túl nőiessé teheti a megjelenést.
Nap- Vénusz
Együttállásnál sérül a nőiesség, a szépség, és művészetek élvezete, a pénzzel való bánásmód. Egyéb fényszögek nem annyira jelentősek egy radixban.

Hold - Vénusz
Harmonikus fényszögek: az érzelmek megélését, a gyengédség, bújósság, kényeztetés kifejezése. Diszharmonikusan túlérzékenység jelentkezhet, könnyen megsértődhet-
Merkúr - Vénusz
Ha jól állnak, az szép szavak csokorba kötését jelzi, a szülöttnek tehetsége van íráshoz, költészethez, esetleg énekhez, zenéhez. Diszharmonikusan nehezebb szépen, költőien kifejezni magát.
Vénusz - Mars
Harmonikus fényszögnél nagyon kedvelt az illető a másik nem körében. Hódító, sármos típus, jól megérteti magát a másik nem képviselőivel. Szexuális harmóniát is hozhat.
Együttállás, diszharmonikus fszg: sérülhet a nőiesség, az érzelmek megélése, méghozzá pont a férfiak által. Szexuális diszharmónia.(Kivéve, ha a Vénusz a Kosban, Skorpióban vagy a Bakban van.)
Vénusz - Jupiter
Harmonikusan nagyvonalú, nagylelkű alkat, pozitív lelkülettel, humoros, előretekintő alkat, aki nagyon szerencsés is az életben. Ha rosszul állnak, akkor szerencsétlen esetek kísérhetik az útját vagy nem számíthat a szerencsére.
Vénusz – Szaturnusz
Harmonikusan és diszharmonikusan is nehezebb az élet pozitiv megélése, kissé depresszívebb érzelmek, nehezebb feloldódnia és élvezni a dolgokat. Mindig előrébbvaló a kötelesség az élvezetnél.(Kivéve, ha a Merkúr a Bak, Vízöntő vagy Mérleg jegyében áll).
Vénusz - Uránusz
Kicsit távolságtartóbb érzelmileg, nem jellemző rá a csöpögősség. Extrém izlése lehet a szülöttnek. Szabadon szereti megélni a szerelmet és az érzelmeket.Kapcsolatban lehet a szexualitás extrémebb megélésével.
Vénusz - Neptunusz
Elszállt érzelmek, "szőke herceg fehér lovon"-várása, minden érzelmi dolgot idealizál, sokszor észre sem veszi, hogy szerelmes, keverednek benne a különböző fokú érzelmek. Ez a túlidealizásá sokszor csalódáshoz vezet.
Vénusz – Plútó
Végletes érzelmek, nagyon szexis alapállás. Szintén érdekelheti a szexualitás különlegesebb fajtái.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése