CELEBHORIK - Antonio Banderas

ANTONIO BANDERAS

Antonio Banderast én is nagyon kedvelem, főleg a Desperado c. filmbeli alakításáért szerettem meg.

Antonio Malagában született, a kies Spanyolországban, 1960.augusztus 10-én, egyes források szerint este 9-kor ami Halak Ascendenst eredményez nála. A Napja pedig az Oroszlánban van.


Tűz-Víz elemű (Oroszlán Nap- Halak Ascendens)

Nincs könnyű dolga, mert saját természetében tapasztalja meg ennek a két különböző elemnek az ütközését. Ennek viszont nagy szenvedélyesség az eredménye. Fokozott érzékenységgel rendelkezik.





Ezt alátámaszthatja Kos Holdja is, amely ráadásul az 1.  (személyiség) házában van. 
Érzelmi élete határtalan lelkesedésre indíthatja. Hamar felingerül nemcsak gyorsan izgalomba jön, hanem könnyen sértődik és sért meg másokat. Szerencsére azért van némi föld-jelleg is, ezért rendelkezik némi természetes kontrollal, visszatartó erővel.



Hold a Kosban: Az érzelmek, párkapcsolatok terén is kiemelkedő fontosságú számára a küzdés, a hódítás. Lelkivilága lobbanékony, szenvedélyes, akaratos, domináns.  Lobogó érzelmei, szenvedélyessége, indulatai  sokszor nehezen viselhetőek a másik fél számára. Gyerekként dacos, akaratos, hisztériára hajlamos, nőtípusa az alárendelődésre képtelen harcos amazon.

Azért őt ettől valószinüleg megóvja,hogy az Ascendensénelk uralkodó bolygója, a Jupiter a Szűzben van. Ez nem is kicsi kritikai érzéket ad neki, valószinüleg ő saját maga legnagyobb kritikusa, ami a teljesítményeit illeti, bár valószinüleg a külvilágból is kapja ezeket, mivel a Jupitere (az elfogadás bolygója) pont szembenáll az Ascendensével, a személyiségével. Amúgy is 4 bolygója található a Szűzben, tehát személyiségére főleg a Halak- Szűz-Oroszlán jegyek jellemzők. 

Nőképe: a Vénusza a Szűzben imádja a gyertyafényes vacsorát, a romantikus pikniket és mindennek meg kell, hogy legyen a maga helye. Szeret a kedvesének praktikusan a segítségére lenni.De kétszer is meggondolja, hogy kinek ajándékozza a drága érzéseit, de ha egyszer valakibe beleszeret, többé sosem ereszti el. Szívesen jár a partnere kedvében, ugyanakkor hajlamos lehet anyagi okokból házasodni.


Marsa az Oroszlánban jó szervező-vezetőkészséget ad, tüzes szenvedélyt, de jó adag hiúságot is. Ezt tetézi az Oroszlán Napja is. Oroszlán Napja és Merkúrja ráadásul együtt áll, ami ad egyfajta szubjektivitást neki, ráadásul ez az együttállás kvadrátban áll a Neptunjával. Vagyis fennáll kissé az önbecsapás veszélye, van egy elképzelése a dolgokról, ami nem biztos,h. teljesül a valóságban. Szóval nem mindig látja a tisztán a dolgokat. 
Ezenkivül pedig a Neptun a Nappal némiképp önértékelési problémákat is hozhat, ahogy mondtam,nem igazán van tisztában önnön értékeivel. Ami egy Oroszlánnak ugye kissé kínos...  Főleg, hogy Oroszlán Merkúrral az ember mindig úgy érzi,neki van igaza és csak neki! Meg jó erős hangja is van, szép is az orgánuma.


Érdekes, hogy a 9. (külföld) házának ura a 8. (munka) házának csúcsának van, tehát látszik,hogy munkáját  külföldön végzi huzamosabban. 

1.házas (=személyiség, kisugárzás) Kos Holdja nagyon harciassá, lelkessé és kifelé fordulóvá teszi, valószinüleg ha életben látnánk ez jönne le elsőként róla! 
2.házas (=anyagiak) Szaturnuszával kissé mindig anyagi problémákkal küzd, legalábbis ő úgy érzi sose jut elég arra amire kéne, habár ő szorgalmasan dolgozik az anyagiakért (2. ház ura a 6. ház csúcsán).
És mivel sok bolygója van a 6. (=munka) házában, köztük a Napja, Marsa, Merkúrja, Vénusza, nagyon fontos neki a munkája, hogy legyen hol és mit dolgoznia. Mondhatjuk, ez a legfontosabb területe az életének. 
Meg a házassága (szintén sok bolygója a 7. házasság házában). Ha ez a két terület rendben van az életében, akkor ő is rendben van.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése