Tranzitok a mindennapjainkban - A HOLD


A következő témánk a Hold lesz. Mivel ő egy kis változékony, visszatükröző planéta, inkább csak a mindennapi tranzit eseményekre hat és RÁ hatnak, nem ő gyakorol hatást más planétákra.
Ezt fontos megjegyezni a planétáknál csak az úm. "súlyosabb" egyedek hatnak a "könnyebbekre". Ezt a káldeusi bolygósorrendből lehet levezetni gyorsasági sorrendben:
Hold - Merkúr - Vénusz - Nap - Mars -Jupiter - Szaturnusz (--> transzcendens bolygók).
Ergó, a Hold nem hat a Szaturnuszra, de a Szaturnusz a Holdra igen, stb.




Tehát sokkal inkább hat az is, ha egy bolygó a Holdatok radixbeli helyére áll rá: ha a Merkúr az, beszédesebbek lesztek, lelkizni akartok, ha a Vénusz, akkor kedvesebb szeretettelibb hangulat lehet úrrá rajtatok, ha a Mars,akkor viszont veszekedősebbek, felfortyanósabbak lehettek, ha a Jupiter akkor vidámabb a lelkiállapototok, ha a Szaturnusz, akkor depisek, esetleg teljesen lenyomottak lehettek, amig átmegy a Holdatokon. Uránusszal felpörgetettebb de egyben makacsabbak és önfejűbbek is lesztek egy időre, míg a Neptunusszal álmodozósabbak, a Plútóval pedig rögeszmésebbek és a múltból is feljöhetnek lelki dolgok.
Tehát a mindennapokban az eseményekre és a pillanatnyi hangulatunkra hat ki, hogy a Hold éppen a Merkúrral, a Vénusszal vagy a Marssal van-e fényszögben és milyenbe. Ha a Merkúrral van diszharmonikus fényszögben, akkor aznap félreértések, kommunikációs nehézségek lesznek, ha a Vénusszal akkor szerelmetes hangulatba kerülhetünk, ha a Jupiterrel, akkor jókedvűek lehetünk, ha viszont a Szaturnusszal akkor depressziósabbak, stb.
De mi van ha a szül.uralkodónk radixbeli helyével áll együtt? Őszintén szólva általában semmi, mivel inkább csak a RÁ hatnak, nem ő gyakorol hatást más planétákra. Amúgyis csak 1 amig áthalad azokon a fokszámokon.
Teszteljétek le, vajon éreztek-e valamit amikor a születési uralkodótokkal találkozik a Hold?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése