George Michael horoszkópja

Egyik énekes barátnőm nagy kedvence, George Michael, pár nappal Carrie Fisher előtt halt meg 2016 karácsonyakor. Nézzük meg az George horoszkópját is!


George Michael, születési neve Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου (Jeórjosz Kiriákosz PanajótuLondon1963június 25. – Goring-on-Thames, Oxfordshire2016december 25.) kétszeres Grammy-díjas angol énekes-dalszerző, aki az 1980-as években lett népszerű, amikor megalapította a Wham! nevű popduót, egykori iskolatársával, Andrew Ridgeley-vel. Olyan világszerte sikeres dalok kötődnek a nevéhez, mint a Last Christmas és a Wake Me Up Before You Go-Go, albumok közül pedig az 1987-ben kiadott Faith, valamint az 1990-es Listen Without Prejudice Vol. 1Karriere során Michael több mint 100 millió lemezt adott el. Debütáló szólólemeze, a Faith (1987) mintegy 20 millió példányban kelt el világszerte

George Rák napú, Rák Ascendensű zenész volt. Igy nagyon erős benne első látásra a Vizes jegy jellemzői: hideg-nedves, azaz mélyen érzelmes, de érzelmeit nem mutatja ki.
Megjelenésében is dominált a Rák-jelleg, bár némi Oroszlánsággal vegyítve, hisz a születési uralkodó Holdja az Oroszlánban van (uralmi recepcióban a Nappal). Az, hogy a Rák és az Oroszlán ellenére mégsem volt elhízott típus, a merkúri terminusnak köszönheti. A Merkúrtől még idősebb korában is fiatalos és vékonyabb kinézetet kapott.




Nézzük a képletkontúrját! Nála is a déli térfél a kiemelkedőbb, vagyis csillogni szeret, magát megmutatni a világnak. Viszont Carrie Fisherrel ellentétben, nála a Keleti térfél a dominánsabb: inkább magára figyel, mint másokra, ez jó esetben önfejlesztést jelent, rosszabb esetben önzést. Az Asc-től MC-ig terjedő negyed a kiemelt nála, ami azt jelenti, hogy meg akarja mutatni  magát a világnak a maga módján. Nem véletlen, hogy a Wham sikere után szólókarrierbe kezdett, amelytől még sikeresebb lett. 


Az uralmi recepció és az elismertség háza, a 10.h., öszefüggései miatt, neki az volt a jó, ha a karrierjére koncentrált, méghozzá a jövedelmező részére, plusz a tehetsége kibontakoztatására, ill.a  szellemiség, a tanítás, és az információk cseréjére. Esetleg dalszövegírás, zeneszerzés stb.  És mivel a 2.h.ura kölcsönös uralmi recepcióban van az 1.ház urával, ez jelzi nekünk, hogy a tehetsége csak saját magában tudott kibontakozni igazán, ez is jelzi a szólókarrier fontosságát. És a tanítás is jól állt volna neki, erről sajna nincs adatunk, hogy csinált-e ilyet, de ez is nagyon sikeres terület lett volna az életében.

Nála a Levegős jegyek a kiemeltek, így vágyódott a kapcsolatokra. Szerencsére a Levegős házai is telítettek, így meg is kapja azokat. Ám mivel a Megpróbáltatások házaiban közel ugyanannyi bolygó van, ez életében járhat nehézségekkel, tragédiákkal is (l.első szerelme meghalt AIDS-ben).
 Mássága talán jól látszik abban, hogy az 5.háznak az uralkodója a 12.házban van (együttállásban a Merkúrral). A 90-es években még tiltott szerelemnek minősült a homoszexualitás, őt is büntették érte pénzbírsággal és közmunkával.

Ugyanez az állás jelzi, hogy egész életében fogyasztott rendszeresen marihuánát (amiért elvették a jogosítványát és pénzbüntetést kapott). Ám szerencsére neki sem kezdődik ugyanabban a jegyben a az 1.és 12.háza, így sem a szexuális irányultsága, sem a drogfogyasztása nem fajult önsorsrontásba, bár a 12.ház azért jelzi, hogy meg-megkapta a büntetéseit érte.

A jótevők és kártevők aránya: a két kártevője szerencsére hanyatló házban van, így nem vágják keresztbe az életét, de a jótevők közül is az egyik sötét hanyatló házas. Viszont a másik, a Jupitere a 10.házban, sarokházban van, megmutatkozik a mindennapjaiban és a sorsában: nem véletlen, hogy igazán sikeres és szerencsés a munkájában volt csak.





. A 10. és 6.h. nála összefügg.  Ez nagyon érdekes, mert egyrészt a munka fontosságára utal, a hivatás és a mindennapi munka összefonódására, de ez így keveset mond, jobb lenne, ha azt mondanánk, hogy „kulimunka”. Ez most így furcsán hangzik talán, de gondoljatok bele, a 6. házban a mindennapi „robot” jelződik, amikor mindennap tevékenykedsz. A 10. ház meg a karrier háza, a cél, amit fel akarsz mutatni, a siker, amit el akarsz érni. Azt mondanánk, hogy ő azért eléggé kulimunkával éri el ezt a sikert, nagyon sokat dolgozik   nagyon sokat tesz közben is egyéb dologban. Nagyon sokat dolgozik, neki a karrier és a mindennapi munka, vagy kulimunka az összekapcsolódik mindenképpen. Nemcsak arról szól, hogy ő most végig vonul a vörös szőnyegen, hanem hogy minden nap arca verejtékével megdolgozik érte. Amúgy a 10.házának az ura magában a 10.házban található mint Carrie Fishernél, csak nála uralmi méltóságban áll egy jótevő bolygó (Jupiter) azaz ugyanúgy a munka önmagáért fontos, ám itt kiemelkedő eredményeket produkálhat,.

Nézzük a nyilvánosságot: a 7.háza a Bakban kezdődik, ura a Szaturnusz. Ez a Szaturnusz a Vízöntőben van, uralmi helyzetben. a 9.házban. Hatalmas nagy rajongótábora és közönsége volt életében is, főleg külföldön.

Nézzük, hogyan alakul ez a halála után. 




A 8.h.ura az elforgatott 2.házban van (eredeti 9.h.). Vagyis a halála után a tehetsége még felfedezésre vár, ill. folyamatosan ihletet nyújt majd másoknak, az utána jövőknek.

Elismertsége a halála után két részre fog oszlani (bezárt jegy az elforgatott 10.h.-ban). Egyrészt a Vénusz az Ikrekben kerekített 16 fokon kap egy terminust, míg a Marsnak a Szűzben általános triplicitása van. Igy kétféle tevékenysége is elismertséget szerez (zeneszerzői és énekesi? ) bár nem akkorát már mint életében. A nyilvánosság szűkebb közben, vájtfülüek körében lesz nagyobb, összefüggve a nyilvánossággal.



Végezetül hallgassátok meg az egyik kedvenc számomat tőle:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése