Kérdezd a csillagokat! - 6.h. a kérdőasztrológiában 6.rész

Orvost is lehet nézni ugye ebben a témában. 

Jó-e az orvos? 

Az hetes házas kérdés lesz mindig. Ugyanezek a szabályok érvényesek rá. Hát, azért a mai orvostudományban nem az a lényeg, hogy szeressen engem, egy holisztikus orvostudományban azért fontos lenne, itt azért nem ez a lényeg, tehát nem az a lényeg, hogy szeresse az egyes ház urát, hanem le tudja-e győzni a hatos ház urát vagy nem, meg hogy mennyire ért hozzá, tehát szakmailag milyen méltósága van. 

És mondom vannak ezek az ezoterikus, energetikai gyógymódok, ha valaki tanult ilyet, tehát azt is nyugodtan meg lehet nézni. Sőt, először azt érdemes megnézni, mondjuk a tízes ház bevetése előtt a kilences házas gyógymódokat, tehát agykontroll, pránanadi, reiki, stb.,  ilyesmik. 





Ha önmaga nem tanult ilyet, de van ismerőse, aki igen, akkor viszont a tizenegyes házat lehet nézni, mert hogy a tizenegyes ház a segítők. Van-e olyan segítő, aki hasonló eszközökkel tudna neki segíteni, tehát például mit tudom én, a tanárnőm is volt, hogy agykontrollal szétszedte az X.Y. tanítványának a vesekövét. Tehát, hogy ilyen segítséget is lehet nézni a képletben, van már rá mód. Ezek már ugye mind a terápiákhoz tartoznak.


Meg lehet nézni a táplálkozást is, az ugye kettes ház lesz, illetve gyógynövények, fűszerek is oda tartoznak. Mondjuk itt vigyázni kell, mert mondjuk az a gyógynövény, ami már teában van és kúra szerűen iszol, vagy kapszulában eszel, az már tízes ház lesz. De az, hogy mondjuk milyen fűszerezést használj a mindennapi étkezésedhez, azért az kettes ház.






Illetve hát még így alapjáraton azt sem árt megnézni, hogy támadja-e az aszcendens magát, ugye oppozícióban szokta támadni a deszcendensről, tehát ott is lehet valami probléma, és az biztos, hogy problémát okoz betegségeknél.

folyt.köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése