Az Oroszlán üdvözlése

"Öröm - az ünneplés és siker ideje"


Ma az Oroszlán jegyét üdvözöljük! Az Oroszlán az identitás, az önazonosság, a vezetés és a bátorság jegye. Hozzá tartozik a szív, ezért ebben a jegyben minden a szívből indul ki, és mások szívét is meglágyítja. A bátorság a szívből fakad. Az Oroszlán jegyében felszíthatjuk a szívünk lángját, s így minden téren nagylelkűen és önazonosan cselekedhetünk. 


Ebben a jegyben megmutatkozik teljes önvalónk, vagyis az az énünk, amely képes másokat inspirálni és bátorítani. Az Oroszlán melegséget ad, és arra emlékeztet bennünket, hogy egy kis szeretettel sok minden elérhető. Ebben az időszakban cselekedeteinket ne az elintézendők listája, hanem a szívünk vezesse.

Az elnökök, királyok és királynők mind az Oroszlán vérvonalához tartoznak. Az Oroszlán kiváló vezető. A legjobb vezetők a tudatos és szeretetteljes Oroszlán-energiát testesítik meg, önérdeküket ugyanis felülírják az emberek szükségletei, panaszai. A valódi, tudatos vezető mindig a mi érdekeiért áll ki, sosem csak az én érdekeit veszi figyelembe. A valódi, tudatos vezető elősegít és támogat, nem pedig előír. Nagylelkű és bőkezű, szívesen árasztja a fényét mindenkire a környezetében. Az intelligencia és a szeretet házasságából született bölcsességet árasztja. Bárcsak mindnyájan, együtt és külön-külön is igazi Oroszlán vezetői lennénk a saját életünknek! Üdvözöljük az új vezetőket, akik szeretettel és tudatossággal képesek vezetni bennünket.

MAI JAVASLAT

Érdekes gyakorlat, ha megkérdezzük magunktól, milyen vezetési stílust tisztelünk és kedvelünk. Ki az, aki oly módon gyakorolja a hatalmát, hogy azzal inspirál téged? Ha van ma egy kis időd, olvass egy olyan vezetőről, aki valamilyen formában megérintett. Kérdezd meg magadtól, van-e a vezetési stílusának olyan vonása, amit te is szeretnél elsajátítani.


Tedd a bal kezedet a szívedre, a jobbat pedig a hasadra. Ne feledd: a gyomor a Rák jegyéhez, a szív pedig az Oroszlánhoz tartozik. Érezd a jegyek egymásra hatását a testedben! Engedd, hogy a figyelmed a gyomrod felől lényed tüzes középpontja, a szíved felé tolódjon. Lélegezz mélyeket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése