Az Oroszlán üdvözlése

"Öröm - az ünneplés és siker ideje"


Ma az Oroszlán jegyét üdvözöljük! Az Oroszlán az identitás, az önazonosság, a vezetés és a bátorság jegye. Hozzá tartozik a szív, ezért ebben a jegyben minden a szívből indul ki, és mások szívét is meglágyítja. A bátorság a szívből fakad. Az Oroszlán jegyében felszíthatjuk a szívünk lángját, s így minden téren nagylelkűen és önazonosan cselekedhetünk. 

Júliusi telihold a Bakban

"Teljesítmény"

A júliusi telihold a Mennydörgés holdja, Szarvashold, Agancsos hold vagy Pázsithold néven is ismert. A mennydörgés holdja a növekedést jelzi, amikor minden burjánzik.

A júliusi teliholdkor ünnepeld a betakarítást. Mit eredményeztek az erőfeszítéseid ? Minek arathatod le a gyümölcsét ? Állj meg egy pillanatra, és becsüld meg a sikereidet, nézz rá, mit értél el, és ünnepeld meg. A júliusi telihold a legjobb idő erre.  A mennydörgés holdjának ereje felvillanyoz és izgatottá tesz. Fedezd fel, mi az, ami inspirál, és szentelj időt az öngondoskodásra. 

Vénusz az Oroszlánba lép

 


Ma a Vénusz belép az Oroszlánba. Az érzelmek hevesebbé, tüzesebbé, felszabadultabbá válnak. Az Oroszlán Vénusz melegszívű, nagyvonalú, nagyon tudja élvezni az életet. Életvidám, büszke, öntudatos, melegszívű, kedves. Kényeztetni, csodálni kell. Minden ami csillogással, divattal, szórakozással kapcsolatos nagyobb hangsúlyt kap a következő hetekben. 

KINAI ASZTRÓ - Yin Fém Kecske hava

 

A kínaiak szerint ez a hónap (júl.6 - aug.7.) a Jin Föld Kecske hónapja, a nyárutó hónapja, egy földies hónap, és ezért nagyon jó időszak most azoknak akik a Kecske, Nyúl, Disznó és Ló évében születtek. Nem igazán jó a hónap a Bivaly szülötteknek, nem sikerülnek úgy a dolgaik, ahogy szeretnék, akadályokba ütközhetnek.

Rák újhold - 2024. július 5-6.


"Te és a szeretteid biztonságban vagytok"

Rák újhold az egyik legérzelmesebb nap lehet, amikor előtérbe kerülhetnek a barátok, a hangsúly a táplálkozáson és az egészséges ételeken lehet. Legyél szeretteiddel, kapcsolódj a családhoz, szóljon ez a nap azokról, akik igazán közel állnak hozzád.

Merkúr az Oroszlánba lép

 

Az Oroszlán Merkúr időszakában kreatívabbá válhatunk. Kevésbé álmodozunk, kevésbé tudják az érzelmek befolyásolni a gondolatainkat, kommunikációnkat, mint ahogy a Rákban. Kommunikációnk energikusabb, meggyőzőbb, rámenősebb, mint az álmodozó Rák Merkúré. Mivel az Oroszlán Merkúr tüzes jellegénél fogva jobban kiereszti a hangját, gondoljunk csak az oroszlán bömbölésére!

Július köszöntése


Ebben a hónapban gyakoriak a nyári viharok, amelyeknek már-már sikerül elhitetniük velünk, hogy Kansasben vagyunk, és alig várjuk, hogy Óz varázslatos birodalmába repítsen minket egy tornádó. Júliusban az ég gyakran esőfelhőktől terhes, melyek olyan feketék, akár az éjszaka, de aztán egy pillanat múlva újra napfény  csillan a búzamezőn és a szedésre érett gyógynövényeken.