Vénusz belép az Ikrekbe

Változékonyabbá válnak az érzelmi reakcióink. Könnyebben kötünk ismeretséget, de az Ikrekben a Merkúr uralkodik, azaz a józan ész, és nem pedig az érzelmek szimbóluma. Az Ikrekben tartózkodó Vénusz a Merkúr uralma alá kerül. Tehát a józan eszünk, a racionális gondolkodásunk fogja az érzelmeinket uralni. Az Ikrek Vénusz nem tartozik a legromantikusabb állások közé, és nem is a hűség mintaképe. Az Ikrek úgynevezett kettős jegy, az Ikrek Vénusz is egyszerre legalább kettőt tud szeretni.

A Bika és Mérleg Ascendensűek eddigi tavaszi lendülete megtorpanhat, itt az ideje némi kis lazításnak, tavaszi/nyári szünet kivételének.


Ikrek Vénusz a radix képletben


Nagyon társaságkedvelő, nagyon beszédes és szükségét érzi, hogy kommunikáljon más emberekkel. Gyakran található jelentős esztétikai tehetség azoknál akiknél a Vénusz az Ikrekben van. Diplomatikusak és taktikusak de ingatagok, nagyon ingatagok.Az érzelmeik nagyon gyorsan változhatnak. Két vagy három kapcsolatot is vihetnek egyszerre.


Nőként: flörtölős, könnyed,szórakozni vágyó, lételeme a bókok és a pasizás, emiatt is könnyen keveredik párhuzamos kapcsolatokba. Az Ikrek Vénuszú nők nem túl háziasak. Inkább társaságiak és jobban szeret könyvet olvasni vagy internetezni, mintsem mosogatni.


Férfiként: szereti az intellektuális, könnyed, sokszínű nőket, a kicsit fiús alkat se gond. Legyen sokoldalú, érdeklődő, talányos. Az ilyen férfi azt szereti ha a nő szüntelenül változékony. Határozottan intelligenciára vágyik, ezt többre tartja mint a nő megjelenését.


Ha meg akarjuk hódítani, intelligensnek kell lenni, tájékozottnak és jó kifejezőkészségűnek. Azaz jól elhelyezett bókokat kell elszórni. Az se baj, ha van egy kis mozgáskészségünk is, pl. jól táncolunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése