M1 -es tömegbaleset - eseményhoroszkóp

 

"Súlyos tömegbaleset történt szombat délután az M1-es autópályán Mánynál. 43 jármű ütközött a sztráda Győr felé tartó oldalán: úgy tudni, 36 ember sérült meg, közülük többen is súlyosan. A járművek egy része kigyulladt. Tizenhét tűzoltóautó, mentőhelikopterek és több mentőautó is érkezett a helyszínre. A balesetet valószínűleg az erős szél miatt kialakult porvihar okozta: a látótávolság ugyanis jelentősen lecsökkent napközben"- szóltak a hírek.

Nézzük meg röviden, mit mutat a baleset időpontjára felállított eseményképlet:



Ha a képletkontúrt megnézzük első lépésben, rögtön látható, hogy egyáltalán nincs jelen a  Föld elem! Azaz semmi gyakorlatiasság, semmi részletekre figyelés, de nem is kellett volna  sors szerint annyi tennivaló ezen a területen, ebből látszik, hogy csak egy icipicivel több jelenben levés kellett volna ahhoz, hogy mindez elkerülhető legyen.

Viszont nagyon sok Viz elem, amely a megpróbáltatás, szenvedés analógiája - sajnos ezen területen hozza is a sors a dolgokat.

Amely hajlamból sok volt és lehetőségből is az a Tűz elem - már mindenkinek a szórakozáson, életörömökön járt az esze, nem az utakon és az előtte fekvő dolgokon. Ráadásul a Víz és Tűz együtt a szubjektivitást erősíti. A tények objektív értékelése és felmérése a helyzetnek teljesen hiányzott az emberekből.

Ezenkvül  a Változó jegyek dominanciája azt jelzi,hogy hullámzóak az állapotok, percről percre változó körülményekkel kell számolni - és azt is mutatja, hogy  sokakat érint a dolog.

Oroszlán Ascendense van a képletnek, a képlet ura így a Nap. Amely Nap a 9.h. csúcsánál, együttállásban a Neptunusszal és a Merkúrral tökéletesen mutatja  baleset lényegét: semmi sem látni, homályosság, rossz látási viszonyok, rossz döntések, pánik. 

"Ahogyan a közösségi médiában is keringő videókból látható: a baleset előtt brutális porvihar volt az autópályán, gyakorlatilag semmit sem lehetett látni."

A Nap - Merkúr együttállás kombusztává, égetetté teszi a Merkúrt, ami a 3.h. (közlekedés) ura, így a baleset sújtja a közlekedést, vagyis leállt  forgalom órákra,  másik útra terelték a járműveket. Plusz ugye sok autó ki is gyulladt. 


Nem mellesleg ez a Merkúr (ami magát a közlekedést jelölte) éppen nagyon gyorsan ment az égen (napi sebessége) majdnem 2x olyan gyorsan mint az átlagsebessége, vagyis mutatja, hogy az autósok, kamionosok legtöbbje sajnos gondolkodás nélkül, lassítás nélkül hajtott bele a porviharba.

Plútó - Merkúr félkvadrát - tömeges közlekedési dolog, szélsőséges körülményeket jelez, de ez is kettős jegyben (Halakban)  jelzi hogy többekkel történik meg a dolog.

Nap kvadrát Mars: A Mars a balesetek természetes ura is, bár szerencsére teljesen nem sújtja le a Napot, vagyis nem lett véres tömeges katasztrófa az esetből. De így is eléggé megviselte persze a résztvevőket.

MC ura Mars, mint ami felé vezetnek a dolgok, a Bátorság, halál (-ból való részesülés) arab pontjaival áll együtt - mivel mindkettő ura a Mars, össze is kapcsolja őket, így a vakmerőség  balesethez esetleg halálesethet is vezethet. 

A 4.ház a vége dolgok ura fent az MC-n mutatja, hogy a véghez közelednek az események, de szerencsére ennek a Vénusznak van egy icipici méltósága még (arculat) mielőtt lezuhanna a szakadékba, így éppen megálltak a dolgok a végső katasztrófa előtt. 

A 4.házban ott áll a Hold esésben együtt a leszálló Holdcsomóponttal ami azért jelzi, hogy mindezen mentő körülmények ellenére negatív lett Bár nem lett tömeges haláleset, de rengeteg autó összetört, kiégett, sok volt a sérült, volt egy haláleset is, és órákra megbénult a közlekedés

Nappali térfél - előtérben volt, minden média ezzel a hírrel volt tele,, a Ny-i  oldal viszont a segítségnyújtás nagyarányú voltát mutatja.



Állócsillagok

3.h. ura a Merkúr kombuszta, és együttáll a Menkar állócsilaggal "az öntudatlanság áldozata". Ptolemaiosz szerint Szaturnusz természetű, Simmonite szerint Mars, Alvidas szerint Vénusz és Hold.

Betegséget, szégyent , romlást állat általi sebesülést, sorvadást, vagyon elvesztését hozza.

A Vénusszal az Aldebaran áll együtt "siker az önállóság révén" . .

Ptolemaiosz szerint Mars természetű. Alridas úgy véli, hogy Merkúr, Mars, Jupiter konjunkcióhoz hasonlít.

Tisztelet, okosság, ékesszólás, állhatatos, népszerűség, integritás, bátorság, kegyetlenség, lázadás, felelősségteljes állás, köztisztelet, más révén hatalom és vagyon növekedése, de erőszak és betegség veszélyes is, tehát sajnos jótékony hatása nem tartós.

Ha kulminál a képletben: tisztelet, támogatás, szerencse és előny révén.

Vénuszal ez az állócsillag sikert és szerencsét hoz - valószinüleg ez is segitett a legnagyobb katasztrófát elkerülni


A Szaturnusz a 8.h.ura és benne is áll- Ez a halál háza. De mivel a Szaturnusznak még épp van itt a Halak első fokain egy kis méltósága, arculata, ezért nem a legrosszabb arcát mutatta, ez segített a legtragikusabb következmények elkerülésében. 

A Szaturnusszal a Formalhaut áll együtt: Ptolemaiosz szerint Vénusz és Merkúr, Alvidas szerint Jupiter kvadrát Szaturnusz a Halakból a Nyilasba.

Azt mondják igen hatalmas és szerencsét hozó csillag, de mégis rosszindulatú. Előnyös hatás értelmi és művészi foglalkozásban vagy hasonló törekvésekben. Megfelelő planéták mellett sikert, hírnevet hoz.

Szaturnusszal viszont balesetek, tüdő, nyak és lábfájás, veszteségek, váratlan halál.

Deneb Adige - bár alapvetően kedvező állócsillag, a kínai holdházak szerinti állása veszélyek jelent a szárazföldön vagy vízen utazók számára. A szárazföldön utazókat támadás fenyegeti, míg a vízen utazókat a hajó süllyedése fenyegeti.




Van-e tanulsága egy ilyen elemzésnek? Igazából nem tiszte egy eseményhoroszkópnak, hogy ítéletet mondjon, legfeljebb az okokat és körülményeket, az időpillanat milyenségét tudja feltárni. De ha már ezeket átgondoljuk, talán rájövünk mivel lett volna elkerülhető egy ilyen esemény vagy éppen a jövőben mire vigyázzunk jobban. Ezzel már elérte célját.

Forrás

Ez okozhatta a szörnyű tömegbalesetet

Sokkoló videók: ezért történt a tömegbaleset az M1-esen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése