A Nap a Kosba lép

 

Lassan tavasz lesz, felébredünk "téli álmunkból". Sokkal aktívabbak, határozottabbak, türelmetlenebbek lehetünk a következő hónapban. Jobban tudjuk érvényesíteni az akaratunkat, tele vagyunk energiával, lehet, hogy az egész világot meg akarjuk hódítani.

A Kosba lépő Nap az asztrológia évkezdetet jelzi. Lassan tavasz lesz, felébredünk „téli álmunkból”. A világ életre kel amint megjön a tavasz. Minden növény, állat és ember az ÉN VAGYOK mantráját lélegzi be.


Sokkal aktívabbak, határozottabbak, türelmetlenebbek lehetünk a következő hónapban. Jobban tudjuk érvényesíteni az akaratunkat, tele vagyunk energiával, lehet, hogy az egész világot meg akarjuk hódítani.


Ezt kiváltképp érvényes az Oroszlán Ascendensű emberekre, ill.azokon az életterületeinken, amelyek a Kos jegyében kezdődnek a horoszkópunkban, ott fel fognak pörögni az események (nekem a 10.h.- hivatás házamat fogja érinteni, kiváncsi leszek! 

Az Oroszlán Ascendensűek pedig hirtelen elstartolnak, vége a téli álmuknak, mivel a Nap a Kosban egzaltált, ez az időszak amikor hirtelen csúcsra törhetnek egy hónapig, ne hagyják ki! Illetve minden olyan terület a horoszkópunkban, ami a Nappal van összefüggésben, most csúcsra járatódik.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése