KINAI ASZTRÓ - Yang Fa Tigris hónap

 

A TIGRIS HÓNAPJA (febr.4 - márc.5. ). A kínaiak szerint ez a hónap a Tigris hónapja, a tavasz első hónapja, nagyon jó időszak most azoknak, akik a Tigris, Ló, Kutya és a Disznó évében születtek. Nem igazán jó a hónap a Majom szülötteknek, nem sikerülnek úgy a dolgaik, ahogy szeretnék, akadályokba ütközhetnek.


A Tigris hónapja alapvetően Fa elemű, ezért mindazoknak jó, akik szintén Fa eleműek (a születési napjuk szerint), mert sok baráttal, ismerőssel találkozhatnak, bizalmas kapcsolatokat teremthetnek egymással, de külön még jót tesz a Tűz elemű embereknek is. Támogatást, segítséget kaphatnak másoktól vagy tanulásba kezdhetnek, meglevő tanulmányaik jól fognak menni.

A Víz eleműeknek kreativitást hoz ez a hónap és vállalkozókedvet, a Fém eleműeknek pénzt (ha szingli férfiak, akkor barátnőt is!) a Föld eleműeknek pedig sok munkát és ha nők, akkor pasit is hozhat!

Itt számolhatod ki, hogy milyen elemű napon születtél és hogy hat rád ez a hónap:

Kalkulátor


Türelmetlenebbek és makacsabbak lehetünk az átlagnál. Elképzelhető, hogy véleményünket túl radikálisan fogalmazzuk meg, ezzel felesleges ellenállást váltva ki az emberekből.

Amúgy dolgos, intenzív időszak következik.Ha volt olyan terület ahol nem haladtunk, ott most végre körvonalazódhat az irány. eljött az ideje, hogy meghatározzuk önmagunkat, magunkra találjunk, de ez bizony határozottságot igényel részünkről.

A hónap legerősebb hatását azok fogják érezni akiknek képletében megtalálható: a Yang Fa, Yin Fa, Yang Föld, és a Majom, Kecske, Kutya szimbólumok.


Mivel ez egy ún. Utazó Ló jegy, ezért mozgalmas, változatos hónapra számíthatunk legtöbben. Ez általában jó hónap a házasságkötésre, költözködésre, és utazásokra, kivéve a Kecske jegyűeknek. A Majom, a Patkány és a Sárkány jegyűek főleg mozgalmas hónapra számítsanak, tele utazással és változásokkal!

Viszont akiknek Kígyó, Majom, vagy Tigris szimbólum van a képletükben, azok a hónap negatívabb hatásainak kivédésére hordjanak egész hónapban maguknál valamilyen Disznó szimbólumot!



YANG FA energetikájú hónap


A Yang Fa egy vastag törzsű, erős fát jelent, nem hajladozik, behatol a földbe és növekszik. Az öt elem körforgásában a Fa elem a kedvességet szimbolizálja, de negatív irányban az agresszivitást és csökönyösséget is. Ragaszkodik a szabályokhoz, elvhűek, nehéz meggyőzni, a kiállnak magukért, ha túl nagy a nyomás rajtuk, az a fejükre hat (mentális problémák), ill. balesetek történhetnek velük. Mégsem lehet meggyőzni majd az embereket, mindenki a maga igazát hajtja majd, csak így lehet, csak úgy lehet- ezt fogják hajtogatni, megegyezésre, kompromisszumra kevésbé hajlanak. Ez lesz a nehézsége a következő hónapnak.

Ezen hónap energetikája jó Tűz és Fa elemű embereknek (a születési nap eleme szerint!), korlátozó hatással bír a Viz eleműekre, és rosszat tesz a Föld eleműeknek!

Mit tegyél? Ötletelj, légy kreatív, vállald fel önmagad, lépj a tettek mezejére

Mit ne tegyél? Ne sérts meg másokat, ne törd le senki ambícióját. Ne akarj több feladatot felvállalni, mint amennyit valóban képes vagy megvalósítani.

A hónap színe: zöld


Az adott hónap eleme ill. a saját születési napod eleme kiszámítható itt:

KALKULÁTOR

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése