A JUPITER A MÉRLEGBE LÉPETT



És kb. egy évig ott is marad (2017 októberéig). 

A Szűz jegye után a jupiteri Ascendensűek, mint a Nyilas és Halak, fellélegezhetnek kicsit. Az egy éve tartó ólmos fáradtságérzet, kimerültség javulni fog. Ha nem is kirobbanó mértékben, de a mindennapokban valamivel több energiájuk lesz.

A Jupiter a Mérlegben barátságos, vendégszeretô hangulatot hoz. Előtérbe kerülhetnek a párkapcsolati témák. Fontos számára a pénzszerzés. Bár némely dologban kitûnô képességei vannak, mégis sokszor lusta ahhoz, hogy valóra váltsa ezeket. Pedig fontos lenne, hogy szunnyadó képességeit és fizikai erejét kihasználja. A sok evés-ivás májbajokat okozhat ebben az időszakban.


Világpolitikában egy picit jobban fog érvényesülni a törvény szava, a perekben, jogi ügyletekben némi előrelépés lehetséges, a hibeli kérdések megerősödnek,és általában kicsit optimistább lesz a közhangulat, mint a pesszimista Szűz időszakában.

Egyéni képletekben azt nézzétek meg, mely házatok (életterületetek) felett jár majd a Mérlegben a Jupiter, az a terület fog kissé előtérbe kerülni. Késztetést érezhettek a változásra, bővülésre, átalakításra. Pl.4.ház felett lakásfelújítás, költözés, 5.h.felett gyerekvállalás, 2.h. felett pénzkeresti lehetőségek bukkannak fel stb. Ám, mivel a Mérlegben a Jupiternek azért nincs méltósága, még mindig csak peregrin, ezek a lehetőségek csak akkor válnak valóra, ha tesztek is érte, nem is keveset! Most még nincs itt az ideje a sültgalamb-várásnak!

Ha közben pedig bolygótokkal is együtt fog állni, annak ad egy pozitív színezetet.

Bár sok helyen fogtok olvasni hatalmas ígéreteket a Mérleg Jupiter kapcsán, én óva intenélek titeket a túlzott optimizmustól. Biztos, hogy jobban fog érvényesülni a jóindulatú hatása mint eddig a Szűzben, de igazából beindulni csak 2019-ben fog, amikor majd a Nyilasba kerül!


Jupiter a Mérlegben: Erőssége alkalmazkodóképessége és harmóniához való érzéke. Békés és optimista, nem ragaszkodik a hatalomhoz, hagy másokat is dönteni. Remekül alkalmazkodik, köt kompromisszumokat, saját maga helyett képes másokban hinni, könnyedén együtt tud működni környezetével. Idealista és békés, de a sok kompromisszum és alkalmazkodás miatt hajlamos elbizonytalanodni saját magában.

Híres emberek, akiknek Mérleg Jupitere van: Pinterest

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése