Brangelina : válik az álompár 6.rész

Részlet az októberben megjelenő "Szinasztria - Kapcsolatok az asztrológia tükrében" c. könyvemből

Példaelemzés szexuális fényszögekre

Miután előzőleg már elvégeztük az összehasonlítást, most csak a testi fényszögeket emeljük ki.
Elsődlegesen a Mars–Vénuszt érdemes megnézni két képlet között. 






Azt láthatjuk, hogy Bradéknél ez elég érdekesen alakul, mert tulajdonképpen nincsen Mars–Vénusz fényszögük keresztben, egymás Vénusza egymás Marsával nem áll fényszögben, csak a két Vénusz, illetve a két Mars áll fényszögben. Ami azért nem azt a nyílt szexualitást adja, amit gondolnánk.
A két Vénusz, miután itt oppozícióban állnak, inkább az érzelmi túlérzékenység felé visz, a két Mars kvadrátja pedig inkább egy erős szexualitás, de sok erőszakossággal vegyítve. Kalo Jenő azt mondta erre, hogy: „Éjjel szeretkeznek, nappal pofozkodnak.” Van benne szexuális vonzás, de erőszak is és ez átmehet nappali erőszakba, ami nem annyira kedvező állás. Ezért nem igazán tisztán szexuális kapcsolódás csak.
Vizsgáljuk meg akkor, van-e köztük Hold–Mars fényszög? Angelina Jolie Holdja áll kvadrátban Brad Pitt Marsával. A kvadrát itt nem annyira romboló, mint a két Marsnál, nagyon is felszítja a szenvedélyeket. Mars–Vénusz fényszögeket nem láttunk, de Hold–Mars fényszöget találtunk, ami mutatja a szenvedélyt.


Uránusz–Vénusz fényszög van közöttük? Angelina Jolie Vénusza a Rák végén áll, Brad Pitt Uránusza pedig együtt áll a saját Plútójával, méghozzá a Szűz közepén. Ott lehetne egy szextil, de túl nagy az orbisz, és így leszögezhetjük, hogy Angelina Vénusza sem Brad Uránuszával, sem a Plútójával nem áll fényszögben. Viszont Brad Pittnek a Vénusza a Bak végén kvadrátban áll Angelina Jolie Mérleg végi Uránuszával. Meg is van a fényszögünk.
Érdekes, hogy mindegyik fényszög kvadrátos, ez elvileg konfliktusokat jelent, bár a szexben igen-igen erős és heves érzelmeket kelthet. Mindent összevetve szenvedélyes, viharos hatásúak ezek a fényszögeik, de gyengédséget nem nagyon látunk benne, emiatt kérdéses, hogy hosszú távon ez a kapcsolat mennyire bírható ki.

Mindenesetre összeszedtük, hogy ugyan Mars–Vénusz/Plútó–Vénusz fényszögeik nincsenek, de Hold–Mars és Uránusz–Vénusz fényszögük is van. A szenvedély jelen van köztük, viszont a Mars–Vénusz fényszöget igazából nem váltják ki az előbb említettek. Érdekes ez náluk, nem igazán az a szexuális irányultságú a pár, habár tudnak szenvedélyesek lenni, de ez olyan, mintha náluk indulatból következne be, hirtelen felindulásból, igazából nem annyira a mindennapok része a testiség.

Folyt.köv.holnap!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése