Brangelina : válik az álompár 4.rész

Részlet az októberben megjelenő "Szinasztria - Kapcsolatok az asztrológia tükrében" c. könyvemből

Nézzük meg fordítva is. 

Mit igényel Angelina Jolie 5. háza?

Ugyanúgy marsikus jegyben, de a Skorpióban kezdődik, itt is a Mars játszik szerepet. A transzcendens bolygókat, mint urakat most hagyjuk, mert elbonyolítják a dolgokat. Maradjunk a 7 ősbolygónál. Azt látjuk, hogy marsikus alapjáraton az 5. háza, illetve megnézzük, hogy hol van ez a Mars nála. A Kosban, a saját uralmi helyén. Marsot, egy nagyon erős Marsot vár el Angelina Jolie az 5. házban, egy olyan férfit, aki szó szerint leteperi őt.


Ott van azért egy Neptunusz is, amit így kiegészítésként azért figyelembe vehetünk, ha mondjuk egy erős neptuni hatást látnánk Brad Pittnél, akkor az még valamennyire kapcsolódhatna Angelina Jolie 5. házához, de ezt majd mindjárt megnézzük. Azt láttuk, hogy Angelina Jolie 5. háza mit szeretne, a Skorpióban kezdődik, az ura a Mars, amely Mars a Kosban van, nagyon-nagyon marsikus az 5. háza, egy icipici Neptunusszal fűszerezve.
Most szemügyre vesszük, hogy Brad Pitt mennyire tud ennek a marsikusságnak megfelelni, van-e köze Brad Pitt Ascendensének vagy születési uralkodójának a Marshoz. Azt látjuk, hogy szerencsére van, mert ugyan Nyilas Ascendensű, de a Jupitere, mint születési uralkodó az a Kosban van, egy marsikus jegyben. A Mars lesz az ura a Jupiternek, így a marsikusság máris megvan.





Azt is láthatjuk, hogy tulajdonképpen a Mars egy jó nagy bolygótömörülésben (stellium) van a Bakban. Valószínűleg még 1. házas az a Mars, bár ez iskolánként változik, hogy mennyi orbiszt adunk egy háznak. Általában a köztes házaknak 3 foknál nem nagyon szoktak többet adni, de ezért vannak tulajdonképpen bizonytalanságok a radix értelmezésében, hogy melyik házra számít egy bolygó. De itt mondhatjuk, hogy 1. házas, gyaníthatóan megvan ez az erős marsikusság, mert különben nem kattant volna rá Angelina Jolie, de ha a második házra vesszük már, az sem számítana nekünk, akkor is ott van ez a fajta marsikus születési uralkodó, a Kosban lévő Jupiterrel.
A Jupiter és a Mars között Brad Pitt képletében van még egy kvadrát is. Még egyszer bejön a marsikus vonal és mi ezt kerestük, abszolút tudja hozni Angelina Jolie-nak ezt a marsikus, nagyon férfias, lerohanós, meghódítós típust az ágyban, illetve rövidtávon.


Ha összegezzük a 7. házukat és az 5. házukat, akkor abból elég szépen kiderül, hogy amíg a 7. házzal, a hosszú távú kapcsolatukban azért vannak problémák, nem tudják egymásnak kielégíteni minden elvárását, addig az 5. ház az abszolút jól működik köztük. Ilyenkor mit mondhatunk? Mi az, ami egymáshoz vonzza ezt a két embert? Leginkább persze a szex, az biztos nagyon jól működik, elvégre van három saját gyerekük, plusz már négy örökbefogadott. Lehetséges, hogy a gyerekek is összetartják ezt a kapcsolatot. Rövidtávon is nagyon jól működik a kapcsolat, hozzák egymásnak, amit elvárnak, viszont a hosszú távú kapcsolat kérdéses, hogy mennyire lesz hosszú távú.

Folyt.köv.holnap!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése