KÍNAI ASZTRÓ - YIN FÖLD BIVALY HÓNAPJA

2021. január 5-én  04:24 perckor átléptünk a Yin Föld Bivaly hónapba.  A kínaiak szerint ez a hónap (jan. 5 - febr.4.) a Bivaly hónapja, átmeneti hónap, nagyon jó időszak most azoknak, akik a Patkány, Kígyó és Kakas évében születtek. Nem igazán jó a hónap a Kecske szülötteknek, nem sikerülnek úgy a dolgaik, ahogy szeretnék, akadályokba ütközhetnek.
A Bivaly hónapja alapvetően Föld elemű, ezért mindazoknak jó, akik szintén Föld  eleműek (a születési napjuk szerint), mert sok baráttal, ismerőssel találkozhatnak, bizalmas kapcsolatokat teremthetnek egymással, de külön még jót tesz a Fém elemű embereknek is. Támogatást, segítséget kaphatnak másoktól vagy tanulásba kezdhetnek, meglevő tanulmányaik jól fognak menni.

A Tűz eleműeknek kreativitást hoz ez a hónap és vállalkozókedvet, a Fa eleműeknek pénzt (ha szingli férfiak, akkor barátnőt is! ) a Víz eleműeknek pedig sok munkát és ha nők, akkor partnert is hozhat! :)

Itt számolhatod ki, hogy milyen elemű napon születtél és hogy hat rád ez a hónap:


A Patkány év utolsó hónapjában felbukkanhatnak olyan emberek, akik az élet különböző területein segítséget nyújtanak.
Szerelmi ügyekben néha add át a kezdeményezés lehetőségét, mert hajlamos lehetsz túlságosan kezedbe venni az irányítást. 
Szakmai téren a Föld elem jelenléte miatt hajlamosabb lehetsz a halogatásra. amennyiben úgy érzed, hogy túl sok feladat nehezedik a válladra, vonj be másokat is, meg fogsz lepődni, mennyien akarnak segíteni.,
A hónap legerősebb hatásait azok fogják érezni, akiknek horoszkópjában fellelhetőek a Yin Föld, Yin Fa, Yang Fa, Bivaly, Kecske, Patkány szimbólumok.

 Jin Föld, a termőföld



 Yin föld tranzit

A Yin Föld időszakok hangsúlyosan szólnak a bennünk lévő “kincsek” és képességek felismeréséről és kifejlesztéséről. Előfordulhat, hogy átmenetileg kevésbé bízunk magunkban, mert asztrológiai értelemben ez inkább az önvizsgálat és az ego leépítésének ideje. Az ilyen tranzitok alatt fontosabb szerepet kap életünkben a kiszámíthatóság és alkalmas az idő, hogy előre gondolkodva megtegyük a szükséges lépéseket jövőbeni biztonságunk megteremtése érdekében. Megnő az igény a tiszta, világos helyzetek és kapcsolatok iránt is. Az ilyenkor történő események alkalmat adnak a tisztázás, a rend és az átláthatóság megteremtésére életünk minden területén



Mit tegyél ebben a hónapban? Állj két lábbal a földön, hidd el, hogy mindenre képes vagy!

Mit ne tegyél? Ne hagyd magad megingatni egy pillanatra sem. Álld a sarat, ha célkeresztbe kerülsz, ne hajolj el a támadások elől, hanem okulj belőlük!


A hónap színe: sárgák, arany, barna, drapp

Ezen hónap energetikája jó a Föld és Fém elemű embereknek (a születési nap eleme szerint!), korlátozó hatással bír a Tűz eleműekre,  gátló hatású  a Viz eleműeknek!

Itt számolhatod ki, hogy milyen elemű napon születtél és hogy hat rád ez a hónap:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése