CELEBHORIK - Anthony Delon

ANTHONY DELON


Teljes neve: Anthony Delon
Született: Hollywood, Los Angeles, California, USA, 1
964. szeptember 30. 1:41 PM

Anthony Bak Ascendenssel született és Mérleg Napú (ami már érdekes, tekintve hogy híres apukája, Alain Delon Skorpió jegyű.

A Mérleg és a Skorpió között 1 jegy eltérés (szomszédos jegyek) - ez a csiszolódás állása.
A félszextil kötelék többnyire tudatos választás eredménye, s olykor előfordul,
hogy az egyik személy felad valamit azért, hogy a kapcsolat létrejöhessen.
Egyenrangúság jellemzi, a szerepek sokaknál eltérnek a konvencionálistól. A
homeopátiához hasonlóan hat, a talentumaink kikényszerítője, nem durván, de
állandóan pöcköl bennünk valamit. Olyan mint egy fenntartó kezelés.
  





Anthony Bak Ascendensének ura a Szaturnusz még épp a Vízöntő végén, uralomban áll a 2.házában. Ambiciózus, erős akaratú férfi, akinek fontosak az anyagiak.

Ezenkívül Anthony Holdja, Marsa, és Vénusza is az Oroszlánban van, tehát az Oroszlán jegy is nagyon hat a személyiségére. Nemcsoda hogy apja nyomdokait követve ő is színész lett, hiszen az Oroszlán-Mérleg párosítás kedveli a csillogást, a sikert, a tipikusan "celeb-életet". Bár az hogy a Marsa és Vénusza is egy jegyben van, okozhat párkapcsolati problémákat nála, de jó adag büszkeség, hiúság is rejtőzik jellemében!  Szereti a vonzó, dekoratív hölgyeket, akikkel lehet villogni, és esetleg gazdagok is, ő maga pedig szeret férfias lenni és nagyvonalú ugyancsak a választottjával. De az is elvárja hogy felnézzenek rá ezért, magyarán valahol azért szeret király(i) lenni! 



Viszont a Szűzben van a Merkúrja, ez befolyásolja a  gondolkodását, méghozzá, mivel a Merkúr ennek a jegynek az uralkodója, nagyon kedvezően,azaz okos is a pali, nemcsak mutatós, hanem  praktikus, racionális is. 
Uránusza, Plútója ebben a jegyben "kortünet", generációs jel,mivel ezek a bolygók lassan mozognak, hangsúlyozzák a 60-as évek generációjának újító szellemét.

Jupitere a Bikában viszont elősegíti anyagi boldogulását, ahogy egy amerikai asztrológus mondta: "ezzel az állással még egyetlen költő sem éhezett a manzárdszobájában" Vagyis az anyagi javak, a luxus megtermtése és élvezete is szintén fontos számára. Erre még rásegít Nap-Jupiter trigonja (harmonikus állása) is, ami biztosítja neki a könnyű munkával szerzett sikert, habár bizonyos lustaságot is ad, főleg a Mérleg Napjával együtt. Nem is látjuk annyit filmvásznon mint apját a annak szívós Skorpió személyiségével, négis Anthony sem panaszkodhat, van és lesz mit a tejbe aprítania. Hisz van egy produkciós cége is, és a TV-ben is sokat foglalkoztatják.

Szaturnusza pedig a Vízöntőben szintén uralkodó helyzetben elősegíti az ehhez szükséges fegyelmezettség és tárgyilagosság kifejlesztését. 

Neptunja a Skoprióban pedig a mélypszichológia és a vallási miszticizmus felé viheti, így ő is a buddhista filozófiát fedezte fel magának és tanulmányozza napjainkban is - mint sokan mások is.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése