2017. december 8., péntek

MIT ÉS HOL KÉRDEZZÜNK?

Miután látom, hogy sokszor a kérdezők nem is tudják, melyik asztrológiai elemzést válasszák, milyen kérdéseket tehetnek fel.
Ime, egy kis segítség ehhez:

Születési képlet (radix) elemzés - amennyiben saját magadat szeretnéd megismerni önismereti célzattal, ill.az életedet. Kell hozzá egy pontosított születési adat!
Kérdések: milyen vagyok? Mik az erősségeim és gyengeségeim? Mi az életfeladatom? Mi leszek, ha nagy leszek? Milyen szakma való nekem? Milyen pár való nekem? Mik a sikeres életterületeim? stb.


Szinasztria elemzés - két ember kapcsolati elemzése. Mindkét fél pontos születési adata kell hozzá. Akkor érdemes megcsináltatni amikor egy kapcsolat elkezdése előtt állunk vagy már benne vagyunk egy kapcsolatban. Olyanokat lehet vele megtudni: összeillünk-e? Mik a kapcsolatunk erős és gyenge pontjai? Miért nem értjük meg egymást? Miért veszekszünk mindig? Hogy tudjuk kifejezni a szeretetünket egymás iránt? stb.
Kérdőasztrológia (horary) - konkrét, mindennapi, eldöntendő kérdésekre tud válaszolni. Nem kell hozzá semmilyen adat, a kérdés feltevésekor állítja fel az asztrológus a képletet.
Kérdések: összejövünk-e X. Y-nal? Szeret-e a párom? Megcsal-e? Elválunk-e? Felvesznek-e X munkahelyre, egyetemre? Elkezdjem-e a tanfolyamot? Jól sikerül-e nyaralás? Megvegyem-e az autót? El tudom-e adni a lakásom? Beteg leszek-e? stb.

Időválasztós (elekciós)- ha fontos dologra készülünk, annak az eseménynek az időpontjának a kiválasztása, hogy rendben menjen. Ilyen lehet:műtét, fogorvos, utazás,üzletnyitás, esküvő, stb.
Éves előrejelzés (szolár horoszkóp) - pontos születési adat kell hozzá. Születésnaptól születésnapig mutatja az illető adott évének fő tendenciáit. Kellemes vagy nehezebb év lesz, mik lesznek a hangsúlyos életterületek, mik lesznek a sikeres és a kevésbé sikeres területek, mire érdemes figyelnie, stb.
Persze ezenkívül is vannak még asztrológiai irányzatok, direkciók, eseményhoroszkóp, mundán horoszkóp, de ezekkel a mindennapokban kevésbé találkozunk, inkább az asztrológusoknak érdekesek bizonyos kérdések elemzésénél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése