Kapcsolati fényszögek 8. - A Szaturnusz és fényszögei

Szaturnusz–Szaturnusz

Lassan már generációs fényszögek. Arról van szó, hogy inkább életkorbeli problémák jönnek elő, mert biztos, hogy ha valamilyen fényszögben állnak egymással, akkor a pár egyik tagja fiatalabb, a másik öregebb és kérdés, hogyan kezelik a korkülönbséget.


Ez összefügg azzal is, hogy melyik a nő, melyik a férfi, ki hogyan gondolkodik erről. Illetve a fegyelem, korlátozás kérdéseiben vagy megegyeznek, vagy pedig eléggé eltérő nézeteket vallanak.

Szaturnusz–Uránusz, Szaturnusz–Neptunusz, Szaturnusz–Plútó

Generációs fényszögek, az adott generációt jelölik inkább. A szabadság és a fegyelem, illetve az illúziók és a valóság viszonyáról mesélnek egy kapcsolatban, illetve a Szaturnusz–Plútóra mondják még, hogy az karmikus fényszög, méghozzá a rosszabbik értelemben. Ha konfliktusra, vagy szakításra kerül a sor, a Szaturnusz–Plútóval nagyon-nagyon keményen ki lehet csinálni egymást szó szerint.

Az Uránusz, Neptunusz, Plútó és fényszögeik

Az Uránusz, Neptunusz, Plútó igazából nem fog önmagában beleszólni egy kapcsolatba. Elég felesleges azt nézni, hogy az Uránuszom hogyan áll a másik Neptunuszával, mert az semmit nem fog mondani az adott kapcsolatról.

A könyvem megvásárolható: http://undergroundbolt.hu/szinasztria

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése