Celebhorik – Misha Collins



1974. augusztus 20. 00:12 Boston MA, USA

A kedvenc sorozatom (Supernatural = Odaát) egyik fő színésze. és rendező is egyben. Igaz  már a 15. évad is lement és vége lett.

Egy sorozat, ami visszatekintve szimpla szörnygyilkolós sorozatnak indult ám mára már a különböző, de főleg keresztény mitológiát alapjaiban felforgató (időnként keményen önirónikus) mű lett.

Angyalok, démonok, ősi öregek Lovecraftól, pokol, menny, purgatórium, vámpirok, vérfarkasok, szellemek, minden belefér mégse bontja meg a koherens egészet .

Misha karaktere itt Castiel, egy angyal a szeráfok rendjéből , aki segít az egyik főszereplőnek (Dean Winchester) kijutni a Pokolból és mikor nagy nehezen kapcsolatot tudnak teremteni, elválaszthatatlan barátok és testvérek lesznek. Hitelesen és nagy erővel mutatja meg az angyal “fejlődéstörténetet” ahogy az Atyától elhagyatva először a szabad akaraton kezd titokban gondolkodni, majd Dean hatására fel is lázad, megakadályozza az apokalipszist, utána viszont hatalmától megrészegülten összeállt a démonfejedelemmel és új isten akar lenni, miközben csak felhasználják az ősi szörnyek , hogy átjussanak világunkba- mikor erre rádöbben, elmegy vezekelni és mindent jóvá akar tenni, de nem igazán engedik neki…


Mindenesetre Mishának elképesztően jó színésznek kell lennie ahhoz, hogy egy évtizedeken át ikonikus kinézetű alakból ugyanezzel a kinézettel egy teljesen más, de ugyanolyan ikonikus alakot tudjon formálni:

Ahogy mondják a sorozatban róla: “Úgy néz ki, mint Columbo és úgy beszél mint az Esőember“. Szóval egy angyal, aki újra divatba hozta a trencskót azaz a ballonkabátot….

És nem mellesleg a sorozattal egyetemben megreformálták az angyalokról való elképzeléseinket, méghozzá elég radikálisan! Ezek az angyalok nem a kedves kis puttók vagy a kórusban éneklő védelmező nagyhatalmú lények – igaz felsőbbrendűek viszont korrupt, testvérviszályba bonyolódott, Atyától elhagyatott lények, akik nem képesek önállóan gondolkodni, ha igen, akkor annak káosz és hatalomvágy lesz a vége, és a legzseniálisabb húzás szerintem a sorozatban, hogy az angyalok emberiek kinézetre (persze ennek vannak előképei a Berlin fölött az ég-ben és remake-jében az Angyalok városában ill. a Constantine a démonvadász-ban) de ezt itt azzal magyarázzák, hogy “megszállnak” embereket, és bizony a szárnyuk sem igazán látszik, de időnként feltűnik de mindig különleges ábrázolásban, amely nyomatékosítja ezt a vonásukat (ennél már csak a mindenkinek külön bejáratú menny dukál elképzelés tetszett legjobban- de az már egy másik írás témája lehetne)

És aki látta, nem felejti el Misha széles, szlávos arcvonásait, hihetetlenül kék szemét, elképesztően mély hangját (ami utánozhatatlan és épp ezért el is lett rontva a magyar szinkronban), és a jellegzetes tekintetét.

Milliós rajongótáborral rendelkezik, mióta 2008-ban belépett a sorozatba a legutóbb Angel Warrior cimen 2 napos világraszóló maratont tartottak azokból a részekből amelyekben ő szerepelt főleg, és peticiót fogalmaztak meg a az irók és producerek felé, nehogy az új szériából kimaradjon a karaktere! Con-okon , azaz rajongói találkozókon vesz részt, legutóbb Las Vegasban ahova kisfia is elkísérte, a 4 éves West és szerepelt is vele egy színpadon (ezenkivül van egy 2 éves kislánya is Maison).

A most 41 éves színész aránylag későn jutott erre az elismertségre. Misha Dmitri Tippens Krushnic néven látta meg a napvilágot (amely név ugye orosz, ukrán , horvát vagy hasonló felmenőket sejtet) de a családi legendárium semmiről sem árulkodik, ahogy Misha mondja a család 6 generáció óta Kanadában él és már nem tudják honnan származik a család. A Collins nevet a dédnagyanyja neve után vette fel. Mielőtt szerepelni kezdett a 4 hónapig gyakornoskodott a Fehér Házban még Clinton elnök alatt mert akkor még politikai pályára vágyott. Ez az vonzódása megmaradt, most saját szervezetét igazgatja Random Acts néven, amely különböző ügyek mellé áll ki, egy non-profit szervezet, melynek célja, hogy meghódítsa a világot, véletlenszerű aktussokkal (=random acts) amolyan flashmob -szerűen egy-egy kedves gesztussal egy időben a világ több pontján. A Random Acts elkötelezett a finanszírozás és inspiráló jócselekedetek iránt világszerte, ezzel próbálják élhetőbbé tenni világunkat. Nem véletlenül, hisz Misha már a Chicago-i Egyetemen is társadalomelméletet tanult.

Ezenkivül csak, hogy színesebb egyéniség legyen, költeményeit is publikálják, többek közt a Columbia Poetry Review -ban jelentek meg versei. Közlékeny alkat, a twitteren is élénken kiveszi a részét a közösségi életből.

Filmekben 1998 (16 éves kora) óta szerepel, ismertebb sorozatokban is. Játszott többek között a Bűbájos boszorkákban, a 24-ben, a Vészhelyzetben, a Monkban, a CSI: New York-i helyszínelőkben. De igazán híres a Supernatural-lal lett

Először a Szabad a szerelem című filmben kapott egy kisebb szerepet 1999-ben. A filmben olyan nevezetességek játszottak, mint Adrien Brody és Ben Foster. Még ugyanabban az évben kapott egy mellékszerepet az Észvesztő című filmben. Első főszerepét a Karla című filmben kapta, amely a hirhedt kanadai bűnözőpáros Karla Homolka és Paul Bernardo tetteit mutatja be. 2008-ban a Csak a testeden át című filmben játszott, majd egy évvel később elvállalta Castiel szerepét az Odaát (Supernatural) című sorozatban.



Misha amúgy Oroszlán jegyű. Megfigyelhető hogy a filmszínészek szignifikánsa vagy Oroszlán vagy Rák jegyűek, első azért mert szeret csillogni, másik azért mert szeret más bőrébe bújni.

Az Oroszlánok szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Gyakran sugárzó személyiségek, vezető szerepre törnek. Mivel fontos számukra az önkifejezés, szeretnek alkotó tevékenységben részt venni. Vezéregyéniségek, nagyvonalúak, toleránsak., de diszharmonikus esetben gőgösek, önzőek, zsarnokiak. Ha csak alárendelt szerep jut nekik, akkor könnyen boldogtalanná vagy elégedetlenné válhat. Egyébként viszont játékos és kreatív alkat az Oroszlán. Legszívesebben a kedvük szerint élnének és mindenben a szórakozást keresnék. Szeretik a gyerekeket is a természetességük miatt.De mivel a Nap az Oroszlánban uralomban van, csendesebb, kiegyensúlyozottabb, tartósabb hatású. Az apa, a tartóoszlop, a vezető kifejezője is.

A színésznek Ikrek Ascendense van, a továbbiakat ennek fényében érdemes nézni! Az Ikrek-oroszlán sose nő fel, mindig kissé gyerek marad és gyermeki ártatlansággal és kiváncsisággal veti bele magát az életbe hol jó, hol rosszabb értelemben.

A továbbiakban megpróbáljuk a választott szerep szemszögéből elemezni a színész képletét, mennyiben hozza az adott karaktert (mert igazából az tud azért nagy hatású szerep lenni, ahol a színész magát is beleadja a szerepbe, még ha önkéntelenül is).

Misha képletére a Tüzes jegyek és a változó minőség dominanciája jellemző:

Az intuiciónak, a ráérzésnek igen nagy szerepe van nála. Ami érzelmeire hat, ami indulatba hozza, az egyben cselekvésre is készteti, mégpedig az érzelmet követô gyors cselekvésre. Legfontosabb számára, hogy higgyen abban amit tesz. Életigenlés, optimizmus,életöröm és spontaneitás a fő jellemzői. Elsősorban a jövő érdekli és kevésbé a múlt. Szeretetét, gyűlöletét nyíltan megmutatja. Egyéniségének kifejlesztésére, érvényre juttatására törekszik határozott, gyors, harcias eszközökkel. Belső hitből fakadó energikus cselekvés jellemzi. Kimutatja az érzelmeit, önmagát keresi a kapcsolatokban, domináns, uralomra törő tipus


Változó jegyek: Jó érzékkel alkalmazkodik, és kapcsolódik be kialakult dolgokba. Figyelme sokrétű, sokirányú, ő maga mozgékony. Szeret új dolgokat felfedezni, megújítani. Viszont vacillálósabb, nem tud dönteni.

A változékonyságra ráerősít az Ikrek Ascendense (ha megnézzük a színészeket, a legtöbbnek változó jegyes az Ascendense, mert sok alkalmazkodást kíván a szakmájuk, az életformájuk).

Legkevesebb pontszámú eleme a Levegő, ami érdekes, mert a szerepléseken kívül kicsit tényleg nehezebben teremt kapcsolatot a rajongókkal, l. twitter ahol millióan követik, ő viszont senkit! Ám ennek ellenére bőbeszédűen tweet-el mindenről :)

Ez is megjelenik Castiel alakjában ahogy uralomra tör, vezetésre, majd elbukik, mert maga sem tudja mit akar pontosan és kicsit idegenül mozog az emberek világában.


Misha horoszkóp formája a tipikusan Kosár alakzat: Megfigyelhető, hogy az egyik bolygó az ellenkező félgömbön található, mint a többiek. Ez a magányos bolygó, olyan mint egy fogantyú ebben a “kosár” formában. Ez a minta aktív tartozási vágyat jelez a társadalomhoz. Azonban gyakran megtörténhet, hogy az illető elvárja, hogy felfedezzék tehetségét ahelyett, hogy megpróbálna beilleszkedni. Rendszerint egy kiemelt témára fordítja figyelmét. Saját önfenntartásán túlmutató, kiemelt cél érdekében munkálkodik. Többnyire az egyedül álló bolygó jellege alapján fog viselkedni, ami kiemelt hatást gyakorol a képletben.

Mishánál ez a különálló bolygó a kosár füle a halak Jupiter, ami alátámasztja a jótékonysági célú indíttatásokat, a politikához való vonzódást.

Jupiter a Halakban domicil, azaz uralmi helyzetű, kedves, együttérző és törődő alkat. Jószívű igaz barát, meghallgatja a másikat, harmonikus kapcsolat ápol embertársaival. Állatszerető (a twitteren is egy kismalaccal volt a régebbi profilképén:)). Az érzelmek, az intuíció és a képzelet felfokozott nála. Filozófikus, intellektuális és elmélkedő tulajdonságok. Szeret törődni másokkal, nagy áldozatokra is képes lehet, gyógyító erővel rendelkezhet. Hisz egy magasabb világrendben, elfogadás.

Castiel karakterében is megjelennek ezek a tulajdonságok, ugyanis hihetetlen gyógyítóerővel rendelkezik , halálból hoz vissza embereket, és földi útja során elkezd törődni a rábízott emberrel (Dean-nel) majd az őt körbevevő többiekkel is (Sam, Bobby stb.). Mindeközben végig az elveszített Atyát keresi, hisz az eszmékben, mindig mindent meg akar “javítani”.

Viszont túl elnéző is lehet önmagával, így megbízhatatlanság, csalás és önámítás is előfordulhat nála. Sajnos ez a bolygó nála bár uralmi, erős, magas , méltóságú de retrográd, ami azt jelenti, hogy egy ideig megadja a dolgokat aztán már nem.

Castielnél ez a tipikusan a “pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve” szándékaiban nyilvánul meg, mert mindent elvileg egy magasabb jóért tesz és közben maga sem veszi észre a végsőkig, hogy mennyire korrumpálódik és elárul mindent és mindenkit aki hitt benne.

A lelki jelölője a Hold a Mérlegben. Nagyon társaságkedvelő, igen kellemes partner. Megjelenése fontos számára, tisztában van vonzó egyéniségével (több millióan rajonganak érte :)). Viszont gyakran határozatlan, szívesen veszi, ha mások döntenek helyette. A béke és harmónia fontos a jó közérzetéhez. Nagyon szereti a zenét, a mozgást, a táncot, sokszor képzőművészeti tehetsége van. Bájos egyéniségéből előnyt kovácsol. Ennek ellenére személyes kapcsolataiban sokszor ábrándokat kerget. Könnyed lelki alkat, nehézségek kerülésére való hajlam. Belül irtózik a mértéktelenségtől, túlzásoktól, ízléstelenségtől. Derűs, társas beállítottságú személyiség, de felszínes érzelmű. Kulcsszava nem az egyensúly, hanem az egyensúly keresése. Nagyobb állhatatossághoz magánéletében akkor jut, ha eljut az esztétikum, a kultúra, művészetek világába (l. filmezés, versírás, sőt még gitározni is tud!).

Nagyon jellemző erre a sorozatban, amikor Castiel a 7.évadban visszatér miután istent játszott és megrémülve saját magától is, a teljes konfliktusmentességet választja – ami odáig fajul h. a mennyek egykori testőrparancsnokából méhecskéket bámuló buddhista lesz….szerencsére csak egy ideig…

Holdj a Plútóval áll együtt (=kedélyvilág gyökeres változásai) ez jelölője tudatalatti archetípusoknak, a jó és rossz kettősségének, erős regenerálódóképességének a személyiségében, de főleg lelkileg. A Holdjával együttáll a DIADEM nevű állócsillag, amelynek jelentése: “feláldozni magát”.

Ez tökéletesen igaz a karakterére is! Angyalként de bejárja a mennytől a poklokig és a purgatóriumig az emberi világon át mindent, szélsőségeket tapasztal meg és él át, pedig alapjáraton kimért és kissé kiváncsi idegen az emberi világban.


A Holdja az ELSŐ SARLÓ fázisában van horoszkópjában. Amikor a képletben a a Hold a Nap előtt jár és szomszédos jegyekben vannak vagy max. 2 jegynyi távolság van köztük. Az ilyen személyiség magabiztos, kalandor természet, akit ifjúi kiváncsiság hajt. (L. Castiel karaktere , akit mérhetetlen kiváncsiság hajt, hogy fölfedezze és megértse az emberi világot, a kapcsolatokat, a barátság, testvérség, család fogalmát és a dolgok mögötti mozgatórugókat a Winchester testvérekkel együtt.) Kreatív hozzáállása miatt mindig a dolgok mögé akar látni és ez abban is segíti őt hogy friss perspektívából lássa a dolgokat. Gyakran nehéz a döntés a hagyományos megközelítés és az új ösvények keresése között. A bevett és a szokatlan módszerek konfliktusában őrlődik. Nem viseli el ha korlátozzák őt elképzeléseiben és meg kell találnia a módját hogy úrrá legyen ezeken az akadályokon. Feltehetőleg a már fiatalon igazán aktív és produktív.

Nem véletlen, hogy Misha végül a színészkedés mellett rendezésre is adta a fejét, a legutóbb leadott Supernatural epizódot már ő rendezte és hatalmas élményként számolt be róla a twitteren és interjúkban.

Továbbmenve a bolygókon a Merkúr az Oroszlánban: ezek az emberek törekvőek, temperamentumosak és jólelkűek, akik magas eszményképek elérésére törekednek. Jó szervezői képeséggel vannak ellátva, szeretnek irányítani mind az otthonukban, mind a munkahelyükön. Szeretik a zenét és a színházat.

Merkúr-Uránusz fényszöge jelzi (intellektus-szokatlan, gyors, új) gondolkodása eredeti, gyors, rugalmas voltát, a jövőbeni fejlődés érdekli, gyorsan vált, könnyen beilleszkedik, jó az absztraháló és intuitív képessége, érdeklődés: matematika, fizika, elektronika, gazdaságszervezés, pszichológia, okkultizmus.

Castiel alakjában ez a “mindent tudó” attitűd is megjelenik, felsőbbrendű lényként, általában szinte mindenről van tudomása. És abban is ahogy tiltott, felforgató gondolatokat kezd forgatni a fejében angyalként, a szabad akaratról.

Mishának a Vénusza is az Oroszlánban van. Ott a Vénusz peregrin általában, de Mishánál pont van egy terminusa, vagyis a művészeteket szépen műveli, elegánsan ahogy egy Oroszlán Vénuszhoz illik. Heves, szenvedélyes érzelmek fűtik és büszke akar lenni partnerére. A parancsolgatási hajlamára, és az izgalom kiváltotta bôbeszédűségére vigyáznia kell (rendezésének estéjén teleszórta a twittert és a fecbookot a bejegyzéseivel :)). Emellett jószívűség, nagylelkűség, az élet élvezete jellemzi. Hűséges és kitartó. A szexuális élete gazdag. Kedveli a minôséget, a luxust, a művészeteket, az alkotást. Tettre kész, hűséges barát, aki mindenki javát szolgáló eseményeket akar szervezni. Esetenként extravagáns is lehet, de ettől nem kell félnie: jól áll neki.

A Vénusz a Nepunnal trigonban a Plútóval szextilben megadja neki az idealizálás képességét de a szenvedélyességet is.

Az egyik legemlékezetebb és legviccesebb jelenete Castielnek, amikor angyalként pornót néz véletlenül a motelszobában és komolyan kielemzi:

“Ha a pizzásfiú igazán szereti a bébiszittert, akkor mért csapdossa a fenekét? Talán valami rosszat csinált?”

De a többi jelenet se semmi, amikor az emberi szexualitás útvesztőjében csetlik-botlik Dean irányításával.

Ebben Misha Marsa a Szűzben az, ami viszi a pálmát. Kényes, hogy ne mondjuk finnyás a testi dolgokban (ez nagyszerűen illik az angyal nem emberi természetéhez:)) Castielként is általában olyan, mintha a skatulyából húzták volna ki. Ezek teljesen illenek a karakterére is.

Amúgy keményen és szívesen dolgozik, képes az aprólékos munkára is, de könnyen ingerült, feszült és türelmetlen lehet. Nyughatatlan, állandóan csinálni akar valamit. Van hogy az ilyen szülött valamilyen titkos ambiciót táplál, de önbizalomhiánya lehetetlenné teszi annak valóra váltását, sőt akkor is akadályt jelenthet, amikor felelősséget kéne vállalnia. Ösztöneinek, vágyainak csak körültekintő óvatossággal enged utat. A kritika viszont felingerli.

Ettől, és az Oroszlán hiúságától vezérelve tud néha nagyon kirobbanni Misha pl.  mikor a twitteren háborgott, hogy valaki ellopta az egyik accountját és bemocskolta a nevét. Hát nem nagyon állt meg előtte senki, úgy szóltak rá a végén, hogy fékezze már magát. Ezt jelzi, hogy a Marsa a Jupiterével szemben áll (bőséges energia,teljesítmény). Mértéktelenség, túlkapások, tomboló energiák, szélsőséges, extrém viselkedés, a határok túllépése (pl. ezért lehet vonzódás a fantasztikum felé), túlzott, néha alaptalan optimizmus, a versenyhelyzet állandó hajszolása. Elöljárói gyakran provokációnak érzik viselkedését, mások rovására való terjeszkedési igény, tékozlás (erőé és anyagi javaké), a táplálkozás mértéktelensége (epe-májpanaszok), energiái szétforgácsolódnak, másokat hibáztat saját eredménytelenségéért.


Szóval összegezve a saját férfiképe a Szűz Marsból és Oroszlán Napból áll össze, valószínüleg megállapodott családapaként jobban éli meg magát, mint válogatós, félénk, félszeg fiatal pasiként.

A nő képe pedig az Oroszlán Vénuszból és a Mérleg Holdból áll össze, ami azt jelenti, hogy szingli nőként vagy feleségként ugyanannyira fontos neki a nő, mikor udvarolt szerette a dekoratív hölgyeket, feleségként pedig szintén kedveli, ha a felesége sem hagyja el magát, kedves, szép, dekoratív, akivel meg lehet jelenni.

A Szaturnusza viszont romlásban van, így a kitartással, ill. a feladatok idő megszervezésével problémái lehetnek, néha úgy érzi, minden kicsúszik a kezéből. Az érzelmi biztonság vágya nagyon erős, az egyén általában igyekszik nyugodt családi életet teremteni . Az apja lehetett túlságosan szigorú. A szülött céltudatos és kitartó, de nem mindig. Érzelmileg esetleg nem elég szabadon fejezi ki önmagát, a belső tekintély hangja könnyen porba döntheti önbizalmát. Elúszik a határidőkkel, késik, sokat küzd a renddel, esetleg rendetlen is lehet. A Szaturnuszával a SIRIUS állócsillag áll együtt: az evilági válik szentté . Ezáltal válik sikeressé! (Talán nem véletlen, hogy Castiel, az angyal szerepében vált, nyugodtan mondhatjuk, világhírűvé!)

Napját is támadja a Szaturnusz (szabadság-kényszer) ami önbizalom problémákat, lappangó életszorongást okoz (ok: mostoha anyagi körülmények, szigorú szülői ház), apa-problémákat, bűntudatot, rossz lelkiismeretet, belső bizonytalanságot azt, hogy túl kemény önmagához.

Merkúrját ugyanúgy érinti a Szaturnusz (értelem-tárgyilagos fegyelmezettség) ezért mindenáron érvényesülni szeretne, ám kommunikációs nehézségei miatt védekező lesz, gondolkodásában erősen sematikus, konzervatív, merev, tanulási nehézségek, érzelmi zárkózottság, makacsság, kicsinyesség, kritikusság, zárkózottság-bizalmatlanság is jellemezheti időnként.

Mars – Szaturnusz ellentét (energikus lendület-gátló ellenállás): lendülete és tempója így is az átlag alatt marad, viszont megbízhatóan cselekszik, vállalja a nehéz feladatokat és félreteszi a kényelmet és a biztonságot, olyan foglalkozások valók neki amihez bátorság, keménység kell és nem lehet kímélnie magát. Elsősorban hosszú távú feladatok valók neki, munkamódszere a rutin, megbízható munkaerő, mert van elegendő energiája a részfeladatok szívós, következetes, türelmes kidolgozásához. Inkább a biztos, jól bevált úton halad, minthogy kockázatot vállaljon, tökéletes feladat végrehajtó, szolid visszafogottság.

Jupitert támogatja a Szaturnusza (lendület és biztonságra törekvés) tudja miként lehet kielégítő módon dolgozni a rendelkezésre álló eszközökkel. Nagy türelme van ahhoz, hogy keményen dolgozzon hosszú távú célokért. Ragaszkodik a bevált, megszokott, elfogadott értékekhez, önértéktudata egészséges, kiegyensúlyozott, kockázatvállalását előre kikalkulálja, energiáival jól gazdálkodik. Óvatos, de bátor is, gyarapodás, meggazdagodás kísérheti útján, szót ért a különböző generációkkal.

Életfeladata:

Felszálló Hold-csomópont a Nyilas Jegyében. A belső guru. Életében a legfontosabb kérdések a tudással, a kommunikációval és a megértéssel lesznek kapcsolatosak. Fiatal korában nagy figyelmet szentel mások elképzeléseinek, és ideje jelentős részét tölti azzal, hogy okos emberek gondolatait feldolgozza. De nagyon sok álokoskodással is találkozik, amelyek felemészthetik szellemi energiáját. Túlságosan sokat van emberek között, állandóan siet valahova és emiatt nem marad ideje arra, hogy el tudja dönteni azt, hogy pontosan merre is szeretne eljutni. Idősebb korában azonban egyre nagyobb szükségét érzi annak, hogy saját ötleteivel foglalkozhasson. Azok az emberek, akiknek elfogadja tanácsait, elsősorban a külföldiek, különösen aktívan próbálják meggyőzni arról, hogy mennyire fontos lenne az, hogy törekedjen az intellektuális függetlenségre. Hogyha visszavonul a tömegtől, amely úgyis csak kiszipolyozná energiáját, és ha teret enged gondolatainak, akkor sokkal gazdagabbá teheti lelkivilágát egy bölcs életfilozófiával. És ha gazdagabb lelki életet él, akkor magában képes lehet ellensúlyozni a világ zűrzavarait.

Ráadásul ez a Holdcsomópont együttáll a Szerencsepontjával, tehát amennyiben követi életfeladatát, szerencsében, sikerben lehet része, igaz a diszpozitora a Jupiter, ami bár javul de retrográd, így csak időlegesen adja meg az eredményeket, de azért reméljük, hogy még sokáig élvezhetjük kivételes előadói és komédiázó képességét ebben a sorozatban (is) és esetleg személyiségéhez méltó nagyobb szerepekkel is megkínálják még az évek során!

http://en.wikipedia.org/wiki/Castiel_(Supernatural)

http://en.wikipedia.org/wiki/Misha_Collins

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése