ASZTROLÓGIAI KÉRDÉSEK: AKTIVÁLÓDÁSOK TANA

"Olvastam több helyen is, hogy egy bolygó abban az életkorban (+30,60év) aktiválódik, amelyik fokon áll a radixban. ez mennyire igaz és mit lehet ilyenkor "kezdeni" a bolygó által jelölt területekkel, fényszögekkel? illetve csak arra az adott évre vonatkozik a lehetőség, amit magában rejt, vagy onnantól nagyobb szerepet kap a bolygó és a képviselt területei?"


Ez egy asztrológiai nézet vagy technika, az ún. "aktiválódások" tana, van aki használja, van aki nem. 


Ki lehet próbálni: nézd meg az egyes bolygóidat, hány fokon állnak és vajon abban az életkorban hoztak-e valamilyen történést az esszenciális vagy házhelyzet szerinti értelemben (pl. ha a Vénuszod ami a 2.házad jelölője a képletben és mondjuk 20 fokon áll, teszem azt, hozott-e egyrészt szerelmet másrészt némi pénzösszeget neked 20 évesen?).
Ha 2 fokon van egy bolygód, elöször 2 éves korodban, majd 32 éves, majd 62 éves stb. korodban ismétlődik. Ha 10 fokon, akkor 10 évesen, 40 évesen, majd 70 évesen....mindig +30 fokot hozzá kell adni....

Ez nem olyan, mint a szolár, hogy csak 1 évre vonatkozik, de inkább arra az életévre hat erősebben mint a későbbiekre. Tehát azért ne úgy képzeld, hogy addig semmit nem jelentett a képletedben, onnantól meg "beindul". Ilyen nincs, addig is működött, de abban az életszakaszban kiemeltebb szerephez juthat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése