Uránusz retrográdba fordult (január 27-ig)


A retrográd Uránusz a belső változások megteremtésének a legfontosabb ideje. A retrográd mozgás alatt lehetőségünk nyílik a bolygó által képviselt energia visszacsatolására, visszanyerésére, felülvizsgálatára és újra csatlakozására. Az Uránusz segítségével megkaphatjuk saját szabadságunkat és egyéniségünket. 

Az Uránusz ki akarja nyitni a ketrecünket, hogy saját szárnyainkkal, saját irányunkban és saját magunk megfelelésére repülhessünk. Abban akar segíteni bennünket, hogy önmagunk lehessünk teljes mértékben. Támogatja függetlenségünket, hitelességünket és leleményességünket. Ha az uránuszi energia elfojtódik, akkor képtelenek leszünk megtapasztalni a valódi individuális létezés borzongató gyönyörűségét.




A legtöbb asztrológus egyetért azzal, hogy a retrográd időszakokat a dolgok belső feldolgozására használjuk, és ezeket a változásokat hajtjuk végre amikor, a bolygó közvetlenül megfordul. Vegyük ezt egy alapigazságnak. Segítségünkre lehet az intuíció. Ha a belső megérzése azt mondja, hogy induljon el valamerre, dobja el a szabálykönyvet és cselekedjen, ebben segítségére, támogatására lesz az Uránusz. Különösen az Uránusz támogatja a szabályos vonalakon kívüli színezést. Ellenkező esetben is bekövetkezik a változás, de jobb, ha magunk megyünk elébe és tárt karokkal fogadjuk, ez az új szárnyak előfutára. Amikor az Uránusz hátráló mozgásban egy radix bolygót megérint, a legtöbb ember megőrül, de fontos tovább menni az új úton, mert így kiszabadul a penészből. Ha ez az őrület azt jelenti, hogy csapot-papot hátrahagyva elmegyünk, az jó, mert így felszabadíthatjuk az elmét is… és így sok lehetőségnek nyitva hagyjuk a kaput.



A változás bolygójaként ismert Uránusz retrográd mozgásban sokkoló és különös módon megrázza a világot. Az Uránusz áttöri a korlátokat, eltörli a jelenlegi szabályokat, új ötleteket, új normákat, új viselkedési szokásokat hoz nekünk, rengeteg kihívással szembesít bennünket, hogy kibővítsük a tudatunkat, hogy átlássunk a kondicionált mintázatokon és a hiedelmek korlátozásán.

Az egyetlen rossz érzés a retrográd Uránusz idején, hogy úgy érezzük, mintha az ujjunk az elektromos aljzatba ragadt volna, és úgy pusztítja az idegrendszerünk. A kulcs abban rejlik, hogy önszántunkból menjünk a változás elé, ha tudjuk mi az az életünkben ami, már egy merev mozdulatlan idejétmúlt dolog, akkor próbáljuk meg önként felbontani, és a változás hullámait meglovagolni, ha megőrizzük a nyugalmunkat, ami persze nagyon nehéz, akkor lehetőségünk van arra, hogy jelentős javulás álljon be energia háztartásunkba. Elérkezett a személyes reformok ideje, ami szükségszerűen együtt jár némi kockázatvállalással. Amikor ismét direktbe fordul a bolygó, lehetővé teszi sajátos energiáink szabad áramlását, belső és külső világunk megváltoztatása érdekében.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése