Kérdezd a csillagokat! - Horary, avagy kérdőasztrológia 3.

Mi lehet még figyelmeztető jel? 

A korai és a későiség az érvénytelenségen kívül. 

Lehet, hogy érvényes egy képlet, de mondjuk korai, tehát egy jegy első három fokára kerül az aszcendens a képletben. Ez azt jelenti, hogy még nem alakultak ki igazából a kérdésnek a megfelelő feltételei, túl gyorsan rakták föl, túl korán, túl nagy aggódással. Lehet, hogy ez az egész meg se történik, mondjuk, hogyha valami negatív dologra kérdez, de pozitív dolognál is sajnos ugyanúgy lehet. 


Kérdez egy olyat, hogy randira hív-e az illető és korai a képlet, lehet, hogy nem is tetszik az illetőnek, csak ő azt hiszi; vagy akár mikor születik a fiamnak, születik-e unokája, de hát ha a fiadnak még nincs is barátnője, akkor elég nehezen fog születni unoka, szóval mondjuk ezek sarkított példák, de körülbelül ilyesmit jelent. 

Vagy a munkahelyeknél szokott például ilyen lenni, amikor még sehol semmi a láthatáron, de már megkérdezik, hogy és akkor találok-e, hát nem, még el se kezdte keresni, hogy találhatna. 





Ennek másik véglete a késői, amikor egy jegy utolsó három fokán, tehát kerekítve 27 foktól 30 fokig áll az aszcendens. Ez egy picit enyhébb, ilyenkor ez azt jelenti, hogy az adott dolog már eldőlt valamilyen irányba, már folynak a dolgok, csak legfeljebb a kérdező nem tud róla vagy nem teljesen tud róla, vagy nincs tisztában teljesen helyzettel vagy a dolgok alakulásával. 


Na, most gyakorlott asztrológusként esetleg ezt lehet elemezni vagy magunknak óvatosan, fizetős ügyfélnek ezt sem érdemes elemezni, annyit kell mondani, hogy már úgysem tud beleszólni a dolgok alakulásába, várja ki, hogy merrefelé megy a dolog. 

Ugye, ha magunknak vagy hát, hogy mondjam nagyobb kockázattal is számolhatunk és belekotorhatunk, akkor ki lehet deríteni ugye, ahogy a Hold Merkúrnál is ki lehet deríteni, hogy vajon mitől van az az információhiány, vagy mi az az információ, ami hiányzik, de azért ez már egy nagyon gyakorlott szint. 

Tehát kezdőként nem ajánlott ezekben turkálni, egyszerűbb az úgymond szabvány vagy kommersz válaszokat mondani, hogy ez még túl korai, ez túl késői, ehhez pedig még információ kell.


-----------


Megtalálsz a Facebookon is, első könyvem pedig itt veheted meg. 

1 megjegyzés:

  1. Hálásan Köszönöm, Eszter! Olyan jó, hogy segítségeddel tisztul a helyzet...megnyugvást ad az elfogadásban...

    VálaszTörlés