Kérdezd a csillagokat - 12.h.a kérdőasztrológiában 2.rész

Függőségek, az már ugye egy kifejezetten betegségnek minősülő 12-es házas téma. Ez lehet kábítószer, alkohol, dohányzás, de bármilyen túlzásba vitt szokás is idetartozik. 

Ilyenkor ez jelzi, hogy melyik más házával van kapcsolatban a 12-es ház ura, ugye a 2-es házzal túlzott evés, nassolás 5-ös házzal, vagy munkamánia 10-es házas kapcsolódással. Általában az a kérdés, hogy megszabadul-e a függőségtől meg hogy mikor.




Ha a függő személy közeledő, tehát a kérdező közeledő fényszögben van a 12-es ház urával, akkor a probléma marad, ha távolodik, akkor meg enyhül. Ha megszakad a közöttük lévő fényszög, de a recepció megmarad, akkor sajnos a hajlam nem múlik el, de tiszta maradhat az illető, tehát akár ugye italtól, vagy kábítószertől. Ez általában az esetek nagy részében így is van. Végleges szabadulás akkor lehet egy függőségtől, ha mondjuk jegyváltás után mind a fényszög megszakad a két jelölő között, mind a recepció nullára csökken.

Ha a 12-es ház egzaltációs urával találunk erős jelzést, ez nem rendszeres, de nagy mennyiségű kilengést mutat, például ritkán nyúl kábítószerhez, vagy iváshoz, vagy evéshez, vagy szerencsejátékhoz, de akkor aztán tarol. Ha viszont a függő személynek az egzaltációs ura kapcsolódik a 12-es házhoz, akkor egyfajta felindult lelkiállapot váltja csak ki a dolgot, tehát nem mindennapos nála ez a dolog. Fizikai függőséget- például a kábítószernél a jegyúr jelez, vagy ciginél, a lelkit a Hold.



Ha azt kérdezi valaki, hogy ártalmára van-e a függősége, fontos tudni, hogy a 12-es ház ura kártevő planéta-e és a kérdezőt romlásba teszi-e. Vagy pedig van-e a 6-os házzal kapcsolata, tehát magyarán okoz-e betegséget? Hát ennyit a függőségekről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése