Hírességek horoszkópja

HOSSZÚ KATINKA - radix elemzés

1989. május 3. 11:45 Pécs

Nem is tudom, miért, de Katinka személyisége és eredményei, meg közösségi média szereplései valahogy megragadtak, és egy ideje már figyelemmel kísérem többé-kevésbé a pályafutását. Ezért is voltam kiváncsi rá, hogyan építette föl magát mint Iron Lady.

További bejegyzések »


CELEBHORIK - Johnny Deep


John Christopher Depp 1963. jún.9-én született reggel  h9 tájban Kentucky államban.

Vagyis Ikrek jegyű, Oroszlán Ascendenssel. Az Oroszlán uralkodója bolygója a Nap pedig ugye az Ikrekben. Az Ikrek jegyének uralkodó bolygója a Merkúr pedig a Bikában. Vagyis ez a 3 jegy határozza meg az alap megnyilvánulásait. Az Ikrek adja kisfús sármosságát, amit 55 évesen is meg tud még őrizni. Az Oroszlán Ascendenstől lesz kreatív és egyben játékos is, ami a színészetet segíti, de az Oroszlán Ascendens az amitől vhol gyerekes marad élete végig. Viszont kifelé úm. "uralkodói megnyilvánulásai vannak" - dehát ez kell is a színészethez -és aki ismeri a Symbolon kártyát, annak rögtön beugorhat a Színész kártya, ami az Ikrek-Oroszlán párosítást szimbolizálja.
További bejegyzések »86 éve született Latinovits Zoltán (1931.09.09.)


Szűz Napja és Nyilas Ascendense volt. Bár hosszasan lehetne csemegézgetni a horoszkópján, most csak pár érdekesebb vonást emelek ki. A születési uralkodó Jupitere a 8.házban van, együttállásban a Holddal. Itt a Jupiternek van egy arculata. De a 8. sötét házban állás előrevetíti a veszteségeket és a halállal való kapcsolatot. Ne felejtsük el, a sötét ház nemcsak azt jelenti, hogy valakik elfelejtették felkapcsolni a villanyt hanem azt is, hogy a belekerülő bolygók, főleg ha személyeket jelölnek, akkor azok szorongósak lesznek, sokuknál konkrétan halálfélelem jelentkezik. És mint tudható, Latinovits is küzdött depresszióval.

53 éves lett Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves (BejrútLibanon1964szeptember 2. –) angol-kanadai színész. Legismertebb filmjei a FéktelenülSandra Bullock-kal, az Az ördög ügyvédje Al Pacino-val és a Mátrix. Pályafutása során többször is megválasztották a világ egyik legszexibb férfijának. Jelenleg a John Wick 1-2. filmekkel nyomul.


200 éve hunyt el Jane Austen

Jane Austen 1775 dec. 17-én születetett Stevestonban, Hampshire-ben, egy  angliai halászfaluban. Miss Austen Nyilas nő volt Szűz Ascendenssel. Nézzük meg, milyen alkat volt és honnan eredeztethetők a regényei amivel beírta magát az irodalomtörténetbe? 
Jane képletében a Levegő elem van túlsúlyban és legkevesebb a Víz elemből van. Kétségbesetten vágyott kapcsolatokra, de sem a házasság, sem a megfelelő széleskörű szellemi/irodalmi társaság nem adatott meg neki. 
További bejegyzések »


NE ESS PÁNIKBA! - Május 25. Nemzetközi TörölközőnapA törülközőnap (angolul: Towel Day) tisztelgés minden év május 25-én Douglas Adams (1952–2001) angol sci-fi író emléke előtt. Ezen a napon a rajongók és tisztelők mindenhova a törülközőjükkel mennek, amiről a "Galaxis útikalauz stopposoknak" (Hitchhiker's Guide to the Galaxy) „ötrészes trilógiájábn” ír.
Ennek örömére pillantsunk bele az immár 15 éve elhunyt író képletébe.
Megmutatom, milyen gyorsan lehet helytálló következtetésekre jutni, ha megfelelő rendszerezettségű az asztrológiai tudásunk.
Tovább -->


A Gyűrűk Ura szereplői asztrológiai szempontból 2a

Mit tett hozzá a karakterhez az azt játszó színész?

Frodó (Elijah Wood)
Elijah fiatalon (18 évesen) került a forgatásra, és itt ért felnőtté. Ez jól látszik az általa játszott karakteren, ahogy eljut az ugribugri bolondozó fiútól (l. jelenet a Zöld Sárkányban), a Végzet Hegyét megjárt, lélekben elkínzott lényig.
Elijah kiválóan tudta érzékeltetni karakterét a fentiek értelmében, mivel ő maga is VÍZÖNTŐ Napú. A tágranyílt szemű csodálkozóan naiv idealista is ő, meg a kirekesztődő különc is a végén.