PÉLDAELEMZÉS - Hogyan alakul az anyagi helyzetem?

Részlet "Kérdezd a csillagokat - bevezetés a kérdőasztrológiában" c. hamarosan megjelenő könyvemből További részletek és megrendelés: Undergroundbolt




Ez egy nagyon érdekes képlet, amely arra is példa, hogy mindig a képletnek higgyünk, mert sajnos a Kérdezők eléggé szubjektíven tárják elénk az eseteiket, illetve szubjektíven értékelik akár a saját helyzetüket is.


Óra ura: Vénusz
ASC ura: Hold
Érvényesség: azonos természetű bolygók (+a Hold és a Vénusz is a Mars triplicitásában van)
Konsziderációk: itt nem található egy sem, se nem korai, se nem késői, sem a Mars, sem a Szaturnusz nem áll a 7. vagy a 10. házban és Hold–Merkúr kvadrátunk sincs
Jelölők
Kérdező: Hold (egzaltációs ura: Jupiter)
Pénze (2. ház): Nap

Lássuk a Kérdezőt, aki egy Hold lesz alapvetően. Ez a Hold nem áll jól, mint láthatjuk, mert ez egy fall, esésben lévő Hold a Skorpióban,az 5. házban és a Szaturnusszal együtt áll, ez azt jelenti, hogy elég mélyponton van lelkileg és több dolog nyomja. Ez lehet párkapcsolati témájú, mert a Szaturnusz a 7. vagy 8., 9. ház, akár külföld vagy egyéb anyagi természetű vagy anyagi kiadás, veszteségről szóló dolog, ami őt nyomasztja. Ehhez tudni kell, hogy az alapvető kérdése az volt az illetőnek, hogy külföldre jár ki dolgozni vendéglátóipari helyekre, és vissza kell mennie, de már nagyon nincs hozzá kedve, ezért reménykedik, hogy esetleg nem kell majd újra kimennie dolgozni. Azt látjuk, hogy ez igen nyomasztja.
Ami viszont rögtön érdekes – és érdemes megnézni, ha ennyire kiemelt vagy kiugró helyen van –, hogy az ASC-en ott áll a Jupiter. Egyrészt ez egy pozitív hatást közvetít, másrészt pedig az 1. háznak, ami a Rákban kezdődik, annak ha nem is az almutenje most, de az egzaltációs ura a Jupiter, a Ráknak és az ott áll az aszcendensen. Azt látjuk, hogy általában jelöli az eredeti úr, a Hold, nincs igazán jól, sőt nagyon rosszul van ez az illető, de most éppen, időszakosan (ez az egzaltációs úr), igenis nagyon fel tud lelkesülni. van benne egy nem is kicsit hullámzó hozzáállás a dolgokhoz.

Akkor vizsgáljuk meg, hogy mi van az anyagi helyzetével és itt ért engem először a meglepetés, ha ránéztek a képletre, a 2. ház az Oroszlánban kezdődik, ura a Nap, és a Nap a Kosban van ahol egzaltációban van, de nem csak egzaltációban, hanem triplicitásban is. Két nagyon erős méltóságban van ezért nem tudtam, hogy mi baja van ennek a hölgynek, mert úgy adta elő, hogy azért kell kimennie külföldre dolgozni, mert éhen hal.
Csak néztem, hogyan kérdezhet ilyet, mikor teljesen mást látni a képletben, mint amit a Kérdező mond. Innen tulajdonképpen nincs hová javulni. Ha megnézzük, a 11. ház csúcsán van a Nap, ami azért fontos, mert az a fizetés háza is. Ha kimegy, akkor fizetést kap, és itt az látszik, hogy ugyan általában nem sokat, mert a Mars az ura, amely exil, de időnként, időszakosan – a 11. ház almutenje a Nap –, nagyon is sokat tud kapni, de ezek mind 1–3 hónapos alkalmi munkák, ami teljesen illik a helyzetre.
Ekkor finoman rákérdeztem, hogy nem egészen azt látom, hogy éhezik és pontosan mi is a helyzet. Nagyon érdekes volt, mert nagy nehezen bevallotta, hogy már van jó pár milliója eltéve a bankba, mert lakásra gyűjt. Innentől kezdve kicsit értelmetlen lett a kérdés, mert hogyan alakulna az anyagi helyzete? Ha továbbra is csinálja az ideiglenes munkákat, nagyon szép pénzeket beszedhet, amelyeket valószínűleg ugyanúgy el fog tenni, amíg el nem éri, amit akar, de ennél jobban már nem alakulhat, valószínűleg nem fogják egyszerre megdobni több millióval, viszont már neki is van ugyanannyi, egyszerűen csak folytatni kell, ha neki ez a fontos.
Igaz, a Nap előtt ott áll a „gödör”, azaz a Leszálló Holdcsomópont, így lehetséges anyagilag egy kisebb megingás vagy legrosszabb esetben stagnálás.
Ezért jó példa ez a képlet, hogy fogadjuk kritikával a Kérdezőknek a háttér- és helyzetleírását, mert ő arról érdeklődött, hogyan alakul az anyagi helyzete, és azt látjuk, hogy a lehető legjobban alakult eddig is és ezután is, ezzel nincs semmi probléma. Úgyhogy ez egy szerencsés képlet ilyen szempontból, csak a mélypontról kellene kimásznia lelkileg a hölgynek és minden rendben lenne.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése