Merkúr a Nyilasba lép

Október 31-én a Merkúr belép a Nyilasba. A Nyilas Merkúr időszakában nyitottabbak, őszintébbek, lelkesebbek lehetünk, mint előtte a Skorpió Merkúr idején. Többet utazhatunk, közlekedhetünk, jöhetünk, mehetünk, intézhetjük dolgainkat, de könnyen eshetünk túlzásokba, és nem biztos, hogy elég kitartók vagyunk. Figyeljünk a kommunikációra, mivel a Nyilas Merkúr nem áll jól, exil, száműzött. Könnyen előfordulhat, hogy meggondolatlanul mondunk olyat, amit később megbánunk, és hajlamosak lehetünk a bőbeszédűségre is. Miután a Merkúr jupiteri jegyben jár, sokkal kedvesebben, jóindulatúabban kommunikálunk, ám többet mondhatunk a kelleténél.

Az Ikrek és Szűz Ascendensűeknek ez az egyik mélypontja az évben, folytassanak prevenciót, miután jön az influenzaszezon. Több pihenés, kényeztetés, vitaminok és némi mozgás ajánlott. 
KÜLÖN FIGYELMEZTETÉS: jön a Karácsony, kezdjük nézegetni az ajándékokat, de ha lehet, NE Nyilas Merkúrnál vegyünk műszaki cikkeket ajándékba se! Nagyobb az esélye, hogy rossz minőségű, hibás, sérült műszaki cikkeket fogunk ki. Legközelebb sajnos már csak december elején lesz erre alkalmas időszak, erre készüljünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése