Ascendens és külalak 8.

SKORPIÓ ASCENDENS

Tekintete komoly, mágikus, szuggesztív, mindenbe és mindenkibe bele akar látni. Ha indulatos lesz, vagy ha mély gondolatokba merül, a két szeme között függőleges ráncok jelennek meg. Haja gyakran benőtt a homlokába és rendszerint sötét színű. Arca markáns, csontos, álla erős, hangsúlyozott. Szája érzéki, az alsó ajak előrébb áll, mint a felső. A felsőteste fejlettebb; mint az alsó (néha olyan, mint egy ülő óriás).
Szögletes arc, széles homlok, határozott, szúrós tekintet, hosszú orr, sűrű sötét szemöldök és erős, sötét, néha göndör haj. Csontos, izmos, zömök testalkat, erős felsőtest.Tekintete komoly, mágikus, szuggesztív. Szembogara kicsi. Szemhéját összehúzza és a keskeny résen tekint kifelé. Mindenbe és mindenkibe bele akar látni.Ha indulatba jön vagy gondjai vannak, a két szeme közt függ‹leges ráncok jelennek meg. Arca markáns, felsőteste erőteljes, hízásra is hajlamos lehet. Haja erősszálú, sötét, szeme is sötét. Orra feltűnő, nagy. Keze erős, kézfogása kemény.
Termete lehet aszkétaszerűen sovány, csontos, de erős izomzatú. Lehet zömök is. Keze erős, vastag rövid ujjakkal. Kézfogása kemény, szorító. Járása, mozgása fegyelmezett. Önfegyelme, akaratereje, lelkiereje nagy. Érzékeny testrésze a has alsó szakasza, a bélrendszer és a nemi szervek.
Híres Skorpió Ascendensűek:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése