Ascendens és külalak 7.

MÉRLEG ASCENDENS

Fontos számára, hogy milyen benyomást kelt másokban. Nem biztos, hogy kifejezetten szép, de kedvessége és szívélyessége rokonszenvessé és vonzóvá teszi. Testalkata formás. Feje arányos, tekintete szelíd, mosolygós. Homloka domború, szemöldöke ívelt. Orra formás, egyenes, keskeny, görögös.
Szabályos arc, egyenes orr, szelíd, nyílt tekintet, kék, vagy barnás szem, szép metszésű száj, egészséges, rózsaszín bőr jellemzi. Haja világos. Nem biztos, hogy kifejezetten szép, de igyekszik azzá tenni magát. Testalkata formás. Hajlamos a hízásra.
Feje arányos, tekintete szelíd, mosolygós. Szemöldöke ívelt. Homloka domború. orra formás, egyenes, keskeny, görögös.Szája kicsi, nevetéskor megjelenik szájánál a jellegzetes "vénuszgödör". Álla gömbölyded, esetleg függ‹leges bemélyedés van az állközépen, ami arányosan két részre osztja az állát. Fogsora mint a gyöngysor. Füle kicsi, formás. Válla telt, gömbölyded. mozgása könnyed, kecses.
Hajlamos a kiválasztó szervek és .az anyagcsere zavaraira, ha nem tud egyensúlyt teremteni az életében. Érzékeny testrésze a deréktáj és a vese.
Híres Mérleg Ascendensűek:
PINTEREST MÉRLEG ASC

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése