Ascendens és külalak 6.

SZŰZ ASCENDENS

Külső megjelenése egyszerű, szerény; feltűnés nélküli, nem sokat ad a külsőségekre. Többre becsüli a tisztaságot, a rendet és a szellemi értékeket, mint a külső cicomát. Tekintete józan, hűvös, figyelő, értelmes, kissé szigorú (intellektuális típus). Homloka magas. Orra markáns, hajlott sasorr, vagy egyenes. Állán lehet egy kis kerek bemélyedés, a jellegzetes „Merkúr - gödör".
Hosszúkás fej, magas homlok, szürkés szem, hajlam a kopaszodásra. Sovány, magas termet. Erős kéz. Egyszerű, szerény, feltűnés nélküli. Tekintete hűvös, józan, figyel‹, értelmes, kissé szigorú. Homloka magas. Orra markáns, hajlott sasorr, vagy egyenes. Állán lehet "merkúrgödör", Arca ovális vagy kerek, válla sovány, sótartós. keze erős. Megjelenése kissé félszeg benyomást kelthet, általában elégedetlen a saját külsejével.
Mindenben képes hibát találni, mert mindig a tökéleteset keresi. Emésztési, főleg bélrendszeri zavarokra és különféle pszichoszomatikus betegségekre hajlamos. Nehezen tudja „megemészteni" azt, amit nem talál tökéletesnek. Mindig tevékenykedik, nehezen tud lazítani. Érzékeny testrésze még a kéz: állandóan „kézben akarja tartani" a dolgokat.
Híres Szűz Ascendensűek:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése