CELEBHORIK - Johnny Deep


John Christopher Depp 1963. jún.9-én született reggel  h9 tájban Kentucky államban.

Vagyis Ikrek jegyű, Oroszlán Ascendenssel. Az Oroszlán uralkodója bolygója a Nap pedig ugye az Ikrekben. Az Ikrek jegyének uralkodó bolygója a Merkúr pedig a Bikában. Vagyis ez a 3 jegy határozza meg az alap megnyilvánulásait. Az Ikrek adja kisfús sármosságát, amit 55 évesen is meg tud még őrizni. Az Oroszlán Ascendenstől lesz kreatív és egyben játékos is, ami a színészetet segíti, de az Oroszlán Ascendens az amitől vhol gyerekes marad élete végig. Viszont kifelé úm. "uralkodói megnyilvánulásai vannak" - dehát ez kell is a színészethez -és aki ismeri a Symbolon kártyát, annak rögtön beugorhat a Színész kártya, ami az Ikrek-Oroszlán párosítást szimbolizálja.

Az Ikrek adja kisfús sármosságát, amit 49 évesen is meg tud még őrizni. Az Oroszlán Ascendenstől lesz kreatív és egyben játékos is, ami a színészetet segíti, de az Oroszlán Ascendens az amitől vhol gyerekes marad élete végig. Viszont kifelé úm. "uralkodói megnyilvánulásai vannak" - dehát ez kell is a színészethez -és aki ismeri a Symbolon kártyát, annak rögtön beugorhat a Színész kártya, ami az Ikrek-Oroszlán párosítást szimbolizálja.

A  Szinész

De ez azt is jelenti Johnnynál, hogy a belső személyisége (Ikrek Nap)és a külvilág felé mutatott arca (Oroszlán-Ikrek), nagyban nem különbözik, szóval ha magánemberként megismerkednénk vele, akkor se csalódnánk nagyot, kb. azt kapjuk tőle,amit látunk rajta...

Ami a továbbiakat illeti: a Merkúrja (az Ikrek uralkodó bolygója, ami a gondolkodást, kommunikációt szimbolizálja) a Bikában áll együtt a Vénusszal (=szépség, ízlés, érzelmek). Ez nagyon "Bikássá" is teszi, vénuszivá, ami olyasmit jelent, hogy aránylag lassan gondolkodik, megrág minden új információt, sokat őrlődik gondolatban dolgokon, de azt is hogy mindig a praktikus megoldásokat keresi. És mivel együttáll a Vénusszal, ezért a szépség és a praktikum együttjár nála. Ez azt is jelenti, hogy esztétikailag vonzza a tökéletesség (nem véletlen az egykori modell-feleség), a kerek, befejezett dolgok, imádja a művészetek sok formáját (mint tudjuk, zenélt is The Kids nevű zenekarban) - és akkor se lennék meglepődve, ha most is irogatna időnként,  mivel a Merkúr-Vénusz együttállás jelentheti a "szép szavak csokorba kötését" is.

Viszont erre az együttállására kvadrátot vet a 7-es házas Szaturnusza, ami a házastársat  jelöli, ez azt jelentheti, hogy az anyagi biztonságát úm. "gátolja" a partnere, és ahogy tudjuk, amióta Vanessával együtt vannak, tudtommal Vanessa, aki maga is híres francia modell, énekes és színésznő volt, bizony nem dolgozik, hanem  a családnak szenteli magát - vagyis tkp. Johnny pénzéből élnek...amiért azért persze nem hiszem h. annyira sajnálnunk kéne őket...


Emellett a Bika Vénusszal szereti a testi érintéseket és fokozott a birtoklási vágya anyagi és érzelmi szempontból egyaránt. Mivel a Bika szilárd jegy, ezért szerelme némi makacssággal is párosul. Ha egyszer beleszeret valakibe, sosem játszana az illető érzéseivel, de képtelen osztozni rajta másokkal.

És mivel az MC-je (karrierpontja) is  a Bikában található, ezért valószinüleg életcéljai közt jelentős szerepet foglal el a fizikai kényelem és biztonság megteremtése és az anyagiak megszerzése. Viszont ez sikeres is neki - amint láthattuk az évek során, hisz az MC-jére (karrierpontjára) csupa jó fényszöget vetnek a bolygói, tehát személyisége nagyban segíti karrierje alakulását. Illetve a Jupitere (szerencsebolygója) a 9. házban a külföldön elér sikerekre mutat, jó fényszöge az Ascendensére pedig hogy kisugárzása segíti szerencséje megvalósulásában. A Holdja pedig a 6. házában azt mutatja, hogy a közönség általi népszerűsége a munkájában segíti kifejezetten.

Kapcsolati szempontból még fontos, hogy Napja a 11-es házában, azaz a barátságok, támogatók házában van, így az a területet erősíti, így a pártfogók is nagy szerepet játszanak életében, l. Nicolas Cage aki elöször beajánlotta a filmhez, vagy Tim Burton, akivel immár 5 filmet is forgatott együtt. 

Viszont ezt a harmóniára és biztonságra törekvést ugyancsak gátolja Johnny Mars-Uránusz együttállása amihez még a Plútó is odatartozik. És mivel ezek a a 2. háza csúcsán vannak lehet h. soxor hirtelenségből, türelmetlenségből esetleg rosszul fekteti be a pénzét vagy hirtelen felindulásból túl sokat költ, ilyesmi...
De ez a Mars-Uránusz együttállása amúgy is egy türelmetlenebb, egzaltáltabb energiákat ad a személyiségéhez, szereti a pörgősebb életformát, nem véletlen hogy ide-oda utazgat Hollywood és franciaországi otthona közt, ill. hogy családja előtt elég egzaltált életet élt: tizenkét évesen kezdett el dohányozni, tizenhárom évesen vesztette el a szüzességét, és tizennégy éves korára már minden hozzáférhető kábítószert kipróbált, dohányzott és az alkoholt sem vetette meg, 17 évesen pedig kicsapták a suliból, 1994 szeptemberében letartóztatták egy szállodaszoba megrongálásáért, stb.

A Plútó pedig a mélységek, a sötét oldallal való találkozást jelzi, sztem az se véletlen hogy sok szürreális, misztikus, excentrikus alakot játszott el a filmjeiben: Ollókezű Edward, Corso A Kilencedik kapu c. filmben, Ichabod Crane az Álmosvölgy legendájában vagy  Sweeney Todd, a Fleet Street démoni borbélya, a Mielőtt leszáll az éj című filmben egyszerre alakít egy transzvesztitát és rendőrfelügyelőt. ill. a legnépszerűbb szerepe Jack Sparrow a Karib tenger kalózaiban, stb.

Párkapcsolatilag: Bika Vénusz és Szűz Marsa is föld-elemű jegyekben található, így  fontos számára a praktikus szempontok, de a testiség is (nem föltétlenül szexuális értelemben!) de a Szűz Marssal nem túl kezdeményező típus, sőt mondhatni kényesen maximalista és lépésről-lépésre kellett megtanulnia a házasságai során, hogyan szeressen és bízzon meg a párjában.

Nem véletlen hogy kellett mellé párja Vanessa Paradise, aki a Bak jegyével valahol kordában tartotta Johnny könnyedségét és vadságát. Ráadásul Johnnynak a 7. (párkapcsolati) házában van a Szaturnusza, ami rímel Vanessa Bakjára. Előtte már volt 3 házassága : Sheryl Fenn volt az első a Vízöntő jegyével, és Johnny 7.háza is a Vízöntő jegyében van. A második Winona Ryder volt, aki Skorpió és így kvinkunxos (5 jegy távolságra van)  Johnny Ikrek jegyével, ami súrlódásokat, állandó csiszolódást mutat, ezt úgy látszik szintén nem sokáig bírták, bár Johnny 4. (otthon) háza a Skorpióban van, Wynona valószinüleg ezt idézte fel benne. Majd jött Kate Moss, aki szintén Bak volt mint Vanessa, de vele is csak 4 évig bírta Johnny, valószinüleg ekkor még nem volt elég érett hogy kezelje a 7. házas Szaturnusz okozta feladatokat. Ám 1998 óta Vanessával végre stabil kapcsolatot tudott kialakítani (2012-ig), tehát valamennyire most már felnőtt ezekhez a feladataihoz, hisz a 7. házas Szaturnusz mindig élesen mutatja, hogy az illetőre nagy feladatok várnak a párkapcsolatában. 

Sajnos aztán újra előjött a kalandvágyó énje, hogy belevágjon egy nem sokáig tartó házasságba Amber Heard Bika-jegyű színésznővel (2015-2017).



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése