A 14-i ellenzéki tüntetés margójára - ESEMÉNYHOROSZKÓP

Az eseményképlet Asc-e egy Mérleg Asc (az maga a tüntetés) , aminek az uralmi Vénusz az ura 8.h-ban - erre az összefüggésre radixban azt mondják "saját maga okozza a halálát".  

A tüntetés vezetői az egzaltált Nap együtt az Uránusszal = meggondolatlanok, hirtelenek, önfejűek és makacsok. Valószínüleg nagy marhaságokba akarják belevinni a tüntetőket, marsikus jegyben akár harcokba is - de egy Bika Vénusz aki harcolni fog?A Bika Vénusz "otthon van", jól érzi magát, erős, de békés, viszont szorong a 8.h.miatt, ha nem támadják, nem támad, sőt.

Viszont sokáig elhúzódhat a szilárd jegy miatt.
És mondjuk sokan lehetnek az uralmi Vénusz miatt, de követő házban (sötét ház) levesz az erejéből min.50%-ot - szóval akik elmennének elvileg annak a fele fog csak megjelenni. Vesd össze a választási szavazók egzaltált Marsával, sarokházban - milyen kiugró részvételi arány volt- na most egy követő sötét házas mégoly uralmi Vénusszal is, nem lesz ekkora.

A Vénusz szembenáll a Jupiterrel, mikor a két szerencsebolygó támadja egymást, az szinte olyan, mint amikor Szerencsepont kvadrátot vagy oppoziciót látunk = tényleg baromira nem lesz szerencsés ez a tüntetés.


Az ellenfél a 7.h.gondolom a rendőrök vagy akik nem akarják a tüntetést (?) a Mars is egzaltált, a saját igazát hajtja, de ott áll mellette a fegyelemre intő erős Szaturnusz. Ráadásul a Mars és a Vénusz trigonban van, ezek nem fogják bántani egymást.

A Nap távolodik mind a Mars, mind a Plútó kvadrátjából, a Mars még orbiszon kivül van az Uránusz kvadrátjától. Igaz a Mars közeledik a Plútó együttálláshoz, de még nem ért oda, szóval elvileg lehet "puskaporos" a levegő, de nem kéne robbannia 

A kommunikáció a Merkúr épp direktbe fordul, de még stacioner talán. Együttállva a Holddal, a kommunikáció kezd kisimulni, de még nehézkes lehet, viszont nagyon lelkis. Viszont ooponálja a tüntetőket (Asc-t). Hm....
Azért ciki, hogy "A nép" a Hold exi
be teszi a tüntetőket, a hátuk közepére sem kívánják őket finoman fogalmazva. Pedig a tüntetők felmagasztalják a népet (Vénusz egzaltálja a Holdat), de az a Hold egy peregrin Hold a Merkúrral = beszélni szeret, dumálni a karosszékből, de nehogy már felálljon!





Szóval csak igaza lett a képletnek, nem kell feleslegesen riogatni! 
A Bika Vénusz tömeg békésen odavonult a Kossuth térre, majd lecsüccsentek (a Bika ülő jegy!), aztán meglengették a telójukat, majd hazamentek vacsorázni.  Az aktívabbak elmentek bulizni az Oktogonra. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése