Kérdezd a csillagokat 4.


Mikor nem lehet még érvényes egy képlet?

Nagyon fontos, hogy nem lesz érvényes a képlet, vagy akár koraiként is jelentkezhet, ha már mástól is megkérdezte. Vissza kell kérdezni, hogy nem kérdezte-e meg, akár mástól, más módszerrel a Kérdező. A horary nagyon érzékeny jószág, mindig először a kérdőasztrológiát kell megkérdezni, utána még lehet kérdezgetni Tarot-val, rúnával, ingával, akármivel a részletkérdéseket vagy akár megkérdezni naponta, hetente, vagy ahogy tetszik a kedves ügyfélnek. De ha ő már megkérdezte öt embertől, más-más módszerekkel és még a kérdőasztrológustól is megkérdezi, nem biztos, hogy érvényességet fog mutatni a képlet már. Mert már vagy elmondták neki az igazat, vagy már annyifélét mondtak, hogy már azért nem lesz érvényes.



Találati arány

A kérdésekről beszéltünk, az időtartamról, akkor nézzük a találati arányt. Vajon mennyit lehet elérni? Ezt nem szokták mérni, mert egy radixnál mi a találati arány? Ki tudja megmondani, hogy most 20 %-osan találtam el az illető jellemvonásait, 40, 50, vagy 60 %-osan?
Itt viszont lehet találati arányt mérni, miután ezek konkrét kérdések, igen-nem, bejött-nem jött be. Ha minden stimmel, mindenre figyelünk és az összes intő jelet figyelembe vesszük és az összes szabályt betartjuk, akkor majdnem 99%-ot el lehet érni találati arányként.
Kivétel a sportkérdések, mármint hogyha totózik, ha szerencsejátékként űzi, mert akkor a gyakori kérdezgetés, illetve a nem túl erős érzelmi telítettség miatt leesik a kérdéseknek a százalékos találati aránya.
Ha szurkolóként kérdez rá egy-egy meccsre, vagy egy-egy sportoló teljesítményére, ott abszolút működik. És akkor itt kerül elő, amit az előbb elkezdtem, hogy helytálló, időtálló legyen és érzelmileg telített, és ez összefügg – visszautalva az elejére is -, hogy mikor tegyük fel a kérdést. Az érzelmi telítettség azt jelenti, hogy amikor érzelmileg fontos lesz számunkra a kérdés. Igy itt is, a szurkolásnál is az a lényeg, hogy egy szurkoló mindig érzelemmel telítetten áll az ő csapatához, a kedvenc versenyzőjéhez vagy akár egy X-Faktoros versenyzőhöz. Az teljesen mindegy, hogy művészeti ágban, vagy sportban, vagy bármiben, de drukkol neki. Vagyis érzelmileg kötődik hozzá, és ekkor fel lehet tenni a kérdést, és ezek lesznek a legjobb kérdések.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése