A zaklatási kampány kirobbanása (okt.5.) #metoo


Izgatott ennek az egésznek a kirobbanása (most ugye épp Havas Henriket vették elő), és pláne amit egyes asztrológusok mondtak róla, így direkt visszanéztem azt a napot, amikor napvilágra került a Harvey Weinstein producer elleni vád, nos igen érdekesek a tranzitok és sokatmondóak. És azt is mutatják, egy állás nem elég egy ilyen volumenű dologhoz.
Ha megnézzük, eleve van egy Hold-Merkúr oppoziciónk, sőt a Merkúr is eleve kombuszta volt, mint a hírek jelölője. Biztos, hogy valós ez az egész? Nem voltak benne tévhírek, álhírek, félreferdítések? Nem volt valami a háttérben, amiről nem tudunk? Biztos, hogy minden igaz a háttérben? Nemcsak valakiknek az érdeke diktálta ezt?
A Vénusz és a Mars együttállt a hírek (Merkúr) uralma alatt - jelezve a tartalmi részt: a Mars mint férfi épp tönkreteszi a Vénuszt mint nőt. Plusz a Szaturnusz kvadráttal támadja ezt az együttállást. És mindkettőjüket tönkreteszi. Nem biztos, hogy akár az áldozatok, akár az agresszorok, akár a férfiak, akár a nők, jól jönnek ki ebből az egész kampányból....!
A Jupiter viszont még pont a Mérlegben volt (!) habár sok asztrológus bőszen a Skorpióbeli állásához kapcsolja eme titkok kirobbanását (és erre egész posztokat, cikkeket alapoztakl). Tehát vigyázzunk az ilyen csúsztatásokkal! 
Jupiter a Mérlegben inkább általában a kapcsolatokkal, párkapcsolatokkal és az igazságossággal, igazságszolgáltatással (!) kapcsolódik (nem kifejezetten a szexszel és a titkokkal). A Jupiternek ekkor már épp csak egy arculata volt, ha esszenciálisan nézzük, az annyit tesz, hogy alig-alig vagy nagyon kis százalékban voltak jogosak a felvetések...

Szóval nem! nem a Jupiter Skorpióba lépése hozta el! Sok mindennek kellett összehangolódnia, hogy elinduljon egy ilyen lejárató kampány...És már csak ennyiből is látszik, hogy azért ez az egész felbuzdulás bizony több sebből vérzik.
Ti mit gondoltok ezekről az állásokról?
(A tartalommal kapcsolatos politikai hitvallásokat most mellőzzük, azt más fórumokon ki lehet fejteni - itt azt vizsgáljuk mi és mit mutat asztrológiailag ezzel kapcsolatban!)
Timeline:
http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-41594672

És egy "ellenvélemény" a #metoo margójára:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése