Hogyan értelmezzük a tranzitokat személyesen?


Próbáljuk a példán megnézni, vegyük a Nap-Szaturnusz kvadrátot :
Szóval,

1.általánosságban hoz egy depresszívebb alaphangulatot mindenkinek (mert a Szaturnusz negativ hatása letöri a Nap kedélyét) - ez az esszenciális jelentés.




2. azok a területek a képletedben amik a Naphoz tartoznak (amely házban áll ill. amit ural) azok rosszabbul fognak teljesíteni a Szaturnusz hatása alatt. (Ha az I.házadban áll, akkor jobban meg fogod érezni a depresszív alaphangulatot, mivel az I.h. te magad vagy. Ha mondjuk a X.házadban lenne, akkor a hivatásodban adódnának nehézségek) - de meg kell nézni az Oroszlánban kezdődő házadat is. - akcidentális jelentés
3.meg kell nézni ez a Nap és ez a Szaturnusz milyen házaid felett mászkál külön-külön, és ezáltal milyen életterületekre hatnak (pl. ha Nyilas az Asc-ed, akkor már átment vagy most megy át a Szaturnusz az Asc pontján. A Nap pedig inkább pozitiv energiával tölti fel azt a házat ami felett tranzitál.)
4. Külön-külön állnak-e, és mely bolygóiddal fényszögben, és azokat külön értelmezni (pl a Szaturnusz a Nyilas végi bolygókat érinti velük együttállásban - szerencsére jelenleg csak egy kis energiavesztést okoz nekik és az általuk képviselt dolgoknak az életedben, semmi komoly - viszont a szemben levő Ikrek bolygókra már oppoziciót vet és meggyötörheti őket!)
5.ja és meg lehet még nézni, nincs-e a radixodban is Nap-Szaturnusz fszged, mert akkor elvileg jobban fog rád hatni ez az állás.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése