Kérdezd a csillagokat - 11.h.a kérdőasztrológiában 4.rész

11-es ház: ajándékok, nyeremények

Ajándékokra ritkán kérdeznek. Az ajándék az ugye, ha még nem vettem meg, akkor a 2-es ház lesz, ha megvettem már, akkor az 5-ös ház, viszont egyetlen egy esetben lehet a 11-es ház az ajándék, ha én kaptam egy ajándékot és nem tudom, hogy tudom-e majd használni. Teszem azt például esküvőkre szoktak ugye mindenféle ajándékot kapni és ilyenkor meg lehet kérdezni, ha kérdéses a dolog, hogy mit tudom én a harmadik kávéfőzőt tudjuk-e használni, vagy akár kapnak egy spéci kütyüt és nem tudják, hogy mire jó. Ezt is meg lehet kérdezni és akkor ugye esetleg elhasználják vagy pedig eladják. Ugye itt a recepciókat kell majd nézni.




Na most ide tartoznak a nyeremények is, amit mindenki nagyon szokott firtatni- ugye a lottó és egyéb nyeremények szerencsejátékon. Nagyon fontos, hogy itt a 11-es ház urának méltósága mutatja a mértéket, de csak akkor él ez, ha találunk recepciós fényszöget a kérdezővel- méghozzá közeledő fényszöget, vagy esetleg a 11-es ház ura az 1-es vagy a 2-es házban áll, ebben az esetben jelent nyereményt. Tehát ha rákérdezek, hogy érdemes-e ma lottón játszanom, akkor ezeket a jeleket kell nézni. Ha a 8-as ház urával kerül fényszögbe a kérdező, akkor az inkább veszteséget jelent, ez ugye nem annyira lottónál, de mondjuk egyéb szerencsejátéknál, mint lóversenyzés vagy póker, ilyesminél azért ez fontos jelölője lehet, hogy nem nyerni fog, hanem veszíteni. A kérdező erős 12-es házas recepciói pedig azt jelenthetik, hogy már függő a szerencsejátéktól, tehát itt ez a nagyon fontos, tulajdonképpen elég egyszerűen meg lehet nézni és érdemes is, hogy ma érdemes-e vennem.


És van még egy, tehát a pályázatok és támogatás témakörnél, mint juttatás szintén, vagy ajándék. itt fontos tudnunk, hogy milyen tényező dönt. Ez vagy egy bizottság, vagy pedig azt nézik, hogy kié volt a jobb terv vagy pályázat. Na most itt az elnyerésnek hasonlóak a szabályai, mint egy munkahely megszerzésénél, tehát fontosak a recepciók, fontosak a fényszögek. Azért kell tudni, hogy mi dönt, mert ha bizottság, akkor azt kell nézni, hogy a 10-es ház- ugye az lesz a bizottság, annak a recepciói kifelé mutatnak, a kérdező felé vagy a riválisok felé, ami a 7-es ház lesz. Ha pedig arról van szó, hogy kié a  jobb terv, akkor azt kell megnézni, hogy ki az erősebb? A kérdező, vagy a 7-es ház, mert aki erősebb lesz méltóságban és házhelyzetben, az lesz a nyerő.



És még egy ilyen kis téma van, a perek tárgya, ahol peres ügyekben ugye számíthat az is, nem csak, hogy megnyeri, hanem hogy mennyivel nyeri meg a kérdező. Jó példák erre a munkaügyi perek, ahol több millió forint is lehet a tét. Lehetséges kérdés lehet, hogy megnyeri-e a követelt összeget és hogy A vagy B vagy C összeget követelje. Ilyenkor a bírónak, a 10-es ház urának a hozzáállása nagyon fontos. Ha a bíró a követelés méltóságában áll, pártolja azt, ha romlásában, akkor elveti. Ennek hiányában lehetséges még, hogy a követelés áll a bíró méltóságában, ilyenkor a bíró fogadja a recepciót, ez is pozitív végkimenetelt sejtet. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése