Asztrológiai időjárásjelentés 2. - HOLD

Vegyük sorra a születési uralkodókat!

A gyors járású Hold, Nap és Merkúr a legkiszolgáltatottabb ilyen szempontból állandóan történik velük valami, ha más nem, a hangulatuk, a gondolataik változnak.

A Hold a Rák Ascendensűeknek a születési bolygója, azaz születési ura.

A Hold 2-2,5 naponta vált jegyet, de mivel naponta 12-13°-ot halad, szinte naponta éri valamilyen hatás. Fényszögek, stb.

Hogy értsétek, most pl. ma a Hold a Mérleg közepén indít. Itt most pont peregrin, azaz nincs méltósága. alapjáraton magyarán ma a Rák embereknek nincs túl sok energiájuk. 


Ráadásul szembenállásban van a Merkúrral, vagyis félreértések tarkíthatják a napjukat. Együttáll a Jupiterrel, azért az átlaghoz képest optimistább hangulatban vannak a Rák Ascendensűek. Közben távolodik a Mars trigonjától (csökken az aktivitásra való kedv) es továbbra is közeledik a Plútó kvadrátjához, ami fokozódó rögeszmésséget, megszállottságot, nem túl kellemes transzformációs hatásokat hozhat. 


Emellett a Hold szembenálláshoz közeledik az Uránusszal is, ez egyre fokozódó idegességet, feszkót, önfejűséget, makacsságot, és hirtelen, váratlan dolgokat hozhat az életebe.

És ez még csak 1 napjuk volt!

Holnap már a Skorpióba lép a Hold, ahol esésben lesz, tehát már a hét elején kifújt az energiájuk, kedvetlenség, rossz érzések lephetik el....é így tovább.

Ezekután csodáljátok, hogy a  Rák Ascendensűek olyan változékonyak és hangulatemberek? Ezt valahogy sosem mondják el, hogy ez nem egy genetikai tulajdonság, hanem azért van, mert a születési uralkodó Holdjuk olyan gyorsjárású, hogy naponta más hatásoknak teszi ki őket.





Hol érzi jól magát a Hold?

Jól érzi magát: Rák

Kicsattanóan: Bika

Részben jól: Szűz, Bak, Nyilas, Halak

Vacakul: Bak, Skorpió

Magányosan: Ikrek

Semlegesen: Kos, Oroszlán, Mérleg. Vízöntő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése