Kérdezd a csillagokat - 9.h.a kérdőasztrológiában 4.rész


Kétféle kérdés van itt is. A „hova menjek?” egyáltalán hova felvételizzek, hova érdemes nekem? Azt úgy nézzük meg, hogy szeretné-e a kérdező, vagyis hát a gyerek az egyetemet és az is szeresse őt, vagy pedig szimbolikusan belerakjuk abba a jegybe a jelölőjét és megnézzük, hogy hogy érzi ott magát. Tehát ez megint nem annyira bonyolult az első fele a kérdésnek, ez a „hova menjek?”.  

És ha mondjuk az a kérdés, hogy én tovább szeretnék tanulni és hogy milyen szakra menjek.


Akkor azért ki kell találni 2-3 szakot, vagy nem tudom mennyit. És akkor elkezdeni igen, hogy a 9-es, 10-es, 11-es ugyanúgy és akkor megnézni melyikkel jók a recepciók vagy ha szimbolikusan belehelyezed abba a jegybe, akkor jól áll-e ott a te bolygód, jól érzi-e ott magát, magyarán van-e méltósága és akkor azt kell választani. 



Ha mondjuk nem tudja hová akar menni, de tovább akar tanulni, hogy hol lenne sikeres, de nem mond neked semmit, hanem neked kell megnézni, hogy melyik területe az, ahol....
 Akkor is ki kell találni, tehát a horary nem fogja… tudod, ez alap volt az elején, hogy a „mi leszek, ha nagy leszek?” kérdésre nem tud válaszolni. Arra tud válaszolni, hogy tűzoltó legyek, vagy katona? Tehát muszáj találni alternatívákat és azokra rákérdezni, addig nincs értelme faggatni a horaryt, amíg nem tudja, hogy hova akar menni. Tehát találni kell legalább irányokat, hogy mit tudom én- jogra, vagy természettudományra, vagy humánra, bölcsészetre menjek és akkor annak függvényében megnézni, hogy hol érezné jobban magát. 

Na most a másik kérdés ez a „felvesznek-e?”. Na most itt érdekes, hogy nem feltétlenül kell fényszög, már az is igenlő választ jelenthet, ha a 9-es ház ura fogadja a kérdezőt, tehát magyarán a 9-es ház ura valamilyen méltóságban tartja a kérdezőnket. Tehát ha itt a Merkúr mondjuk a Szaturnuszt tartaná valamilyen méltóságában, akkor az azt jelentené, hogy felveszik, ha ez a kérdés. Ha viszont exilbe, vagy fallba rakja, mint ahogy itt sajnos a Szaturnuszt exilbe rakja, akkor az egyszerűen nemleges válasz. Tehát valószínűleg nem fogják felvenni. 



Na igen, tehát hogy itt egy recepció is adhat ugye igenlő választ, tehát ez a lényeg, nem feltétlenül kell fényszög. Ha meg azt kérdezi, hogy érdemes-e jelentkezni, ott meg pláne nem feltétlenül kell fényszög. Itt a „felvesznek-e”?” kérdésnél vagy fényszög van, vagy recepció, tehát mind a kettő jó nekünk, ez a lényeg. 
És ha távolodó a fényszög?
Akkor már vagy felvették, csak nem tud róla (volt már ilyen), vagy hát ugye a távolodás akkor, ha nem vették fel, az sajnos azt jelenti, hogy már nem fogják felvenni. Tehát ez egy kicsit ilyen nehézkes. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése