Kérdezd a csillagokat - 9.h.a kérdőasztrológiában 3.rész

Ide tartozik a továbbtanulás, a felsőfokú tanulmányok, az egyetem, főiskola, tehát ami diplomát ad. Minden olyan asztrológiai, ezoterikus, spirituális tanfolyam, stb. az is a 9-es ház, ugye a vallási és ezoterikus mesterek is odatartoznak, illetve a hit kérdése. A külföldi utak, a jogok, jogosultságok is, de az csak kis mértékben, majd később vesszük. 


A mesterek, igen, azok abszolút a 9-es ház, tehát ott lehet megnézni, hogy mennyire hiteles egy mester például. Igaz-e a jóslat, jósnők, jóslatok azok is odatartoznak, illetve az álmok is. Tehát az, hogy mit jelent az álmom azt ugyanúgy elemezgethetjük, mint a jóslatot. Igaz-e az álmom, vagy jósálmom volt-e. 


És hát majd vesszük külön a pereket, nem most, mert az kicsit bonyolult- elvileg annak nincs háza. Tehát nem a 9-es házhoz tartoznak a perek, csak a jogosultságok, tehát hogy jogosult vagyok-e erre vagy arra az a 9-es ház, tehát a jog mellettem áll-e mondjuk egy kérdésben. Maga a per kimenetele, lefolyása az már több házat fog érinteni, úgyhogy azt majd külön vesszük, de abba most nem kapunk bele, mert az egy nagyobb dolog. 

Nézzük ezeket a felsőfokú tanulmányokat akkor. 
Itt általában már akkor érdemes erre kérdezni, amikor már kinézett, tehát tényleg már felvételizni akar. Mondjuk kinézett egy helyet, két helyet, három helyet, vagy több szakot vagy nem tudom mit, ugye itt is lehet szépen sorba rakni. 

Na most a felsőfokú tanulmányoknál sokszor forgatunk ugye, mert általában hát jó lenne, ha az kérdezne rá, aki felvételizik, de ez ritkaság, általában a szülő szokott rákérdezni leginkább a gyerekükre, tehát olyankor bizony forgatunk. Ezért nehezebben értelmezhető olyankor, tehát próbálni kell, hogy esetleg a gyerek kérdezzen rá, hogy fölvesznek-e engem, az sokkal egyszerűbb.




Meg a másik ami még fontos, mielőtt elkezdjük elemezni, hogy ki kell kérdezni a felvételi rendszerről. Na most ha ugye benne vagy- mármint most asztrológusként gondolkozz-, tehát ha benne vagy ugye szülőként, akkor nagyjából fogod tudni, hogy hogy meg mint zajlik. De ha nem vagy benne, vagy teszem azt az a gyerek, akire kérdeznek külföldön akar felvételizni- ugye ma már ez nagyon divatos-, akkor ki kell kérdezni a felvételi rendszerről, mert ahhoz képest lehet elemezni ugye. Tehát most már össze-vissza változik, amikor én még felvételiztem, akkor megcsináltuk az érettségit szépen, aztán szépen elmentünk és felvételiztünk. Most már ugye emelt szintű érettségi van, az már bele számít, vagy már teljesen felvételinek számít, szóval most már ugye össze-vissza vannak ezek a dolgok. Tehát ezt tudni kell, hogy pontosan hogy zajlik, vagy az adott országban hogy zajlik. 

A szakokat azt onnan lehet például látni, ha bezárt jegy van. Például itt megnézed a 9-es házat ezen a képleten, itt rögtön látszik, hogy a Kosban kezdődik, bezárt jegy a Bika és az Ikrekben kezdődik a 10-es ház, tehát itt biztos, hogy két szakos az, amire felvételizik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése