Kérdezd a csillagokat - 8.h.a kérdőasztrológiában 5.rész



És ugye van még egy nagy témakörünk, ez a halálesetek. Ugye a kérdőben nincsen letiltva a halál elemzése, de azért csak indokolt esetben fogadjuk el, amennyiben a válasz valóban segít a kérdezőnek. Az is lehet, hogy nem a saját, hanem valaki másnak az életére, halálára kérdeznek rá. Hát ilyenkor az asztrológusra van bízva, hogy döntsön a belátása szerint, hogy úgymond jogos-e az a kérdés, vagy erkölcsileg.



Na most hát ez egy elég nehéz téma, mármint megállapítani is nehéz néha, meg ugye az ember próbál óvatosnak lenni, tehát nem szívesen mondod azt a kedves ügyfélnek, hogy már pedig vagy ő, vagy akire kérdez meg fog halni. Szóval én úgy vettem észre, hogy elég necces ez a téma, de azért van rá szabály. 


Tehát hogy ha a kérdezett személy planétája jobban javul és erősödik, mint a betegség és a halál ház ura, tehát mind a kettőt meg kell nézni, a betegségének az urát és a halálházának az urát is, mert azért valamiben általában meghalsz, az nem csak úgy van.




Csak azt akartam még így elmondani, ahogy mondtam, hogy ha a személy planétája jobban javul és erősödik, mint a betegség és a halál ház ura, ugye akkor nem kell a legrosszabbra számítani, ellenkező esetben viszont a 6-os és a 8-as ház urát kell összehasonlítani. És amennyiben a 8-as ház a legerősebb, akkor van esélye a halálnak. Ha pedig betegről van szó, már tehát eleve beteg és a 6-os és a 8-as ház urai recepcióban állnak, esetleg fényszögben is, akkor a betegsége halálosba fordulhat, illetve ha a 8-as ház ura közeledő aspektusban áll a személy planétáival, akkor ugye hát lehet számítani a legrosszabbra.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése