Kérdezd a csillagokat - 7.h. a kérdőasztrológiában 6.rész

Na most ezért mondom, hogy ilyenkor általában az van, hogy jönnek hozzád, hogy "oda vagyunk egymásért", akkor érdemes külön megnézni, általában a kérdező odavan a másikért, a másik meg vagy oda van érte, vagy nem annyira.

Itt azt mondanám, hogy a másik nem annyira van oda, de miután látod, hogy ez ilyen több összetevős, a csaj érezheti úgy, hogy oda vannak érte. Illetve megint mi a harci helyzet ugye? Hogy uralmi bolygóért van oda és az ugye tudja fogadni az ő érzéseit. 



Ez nagyon fontos, amit nagyon könnyen ki lehet hagyni, el lehet nézni, hogy azt mondja az ember, hogy na de hát ez egy uralmi Nap, nincs oda a Szaturnuszért. Nem annyira van oda a Szaturnuszért- és aztán később még kevésbé lesz ugye, mert a terminus meg az arculat az csökken ugye, az fokszámmal-, no de tudja fogadni akkor is az érzéseit, ha nincs oda érte. Tehát el tudja fogadni, hát elfogadja a rajongását, a szeretetét, azt hogy körbeugrálja vagy nem tudom, érted. Tehát nem fogja elküldeni ettől.




Tehát ez egy kombuszta szerelem lesz tipikusan, mert hogy az a pasi a Nap. Együtt fognak állni, most még orbiszon kívül vannak, tehát most még nem következett be a dolog, ami azt is jelenti, hogy ilyenkor mondjuk azt, hogy na most menekülj. Mert a kombuszta szerelem ugye sose jó. Miért nem jó? Mert elégeti a másikat szó szerint, ami azt jelenti, hogy nem csak elvakulttá teszi meg ugye benne vannak a szorongások is, hanem bizony sajnos tönkreteszi, elégeti szó szerint. Ezért mondtam, a Nap tehát tönkreteszi anyagilag, érzelmileg, fizikailag attól függ. Tehát ha közelebb engedi a pasit magyarán ez a nő, akkor kő kövön nem marad. Megkapja a pasit, mert ugye mit szeretne a Hold, mit szeretne a Szaturnusz? A Napot. Megkapja, de hogy milyen áron, az már más kérdés, tehát teljesen tönkre fogja őt tenni a kapcsolat.

Úgyhogy hát akkor mit mondanánk? Hogy hát ez a most szakíts vele, mert mikor... azért mondom, majd mindjárt veszünk kombuszta kapcsolatot kifejezetten. Ilyenkor az egyetlen tanács az, hogy semmilyen érintkezés ne legyen vele. Csak és kizárólag úgy lehet kikerülni egy kombuszta kapcsolatot. Ugyanis ez olyan, mint egy mágnes úgy képzeld el, kivédhetetlen az együttállás miatt is ugye meg a kombusztaság, tehát a Nap is odavonzza a másikat. Egyszerűen a másik megsemmisül a Nap fényében, biztos, hogy sérülésekkel fog kikerülni a dologból, úgyhogy ilyenkor azt mondjuk, hogy ne menjen bele és nem belemenni meg csak úgy tud, ha minden kapcsolatot megszakít vele, főleg ha fizikailag találkoznak, akkor kivédhetetlen, de egyébként is, ha tartják a kapcsolatot, akkor is. de hogy milyen áron, az már más kérdés, tehát teljesen tönkre fogja őt tenni a kapcsolat.








Összefoglalva a lényeg az, hogy a horary a párkapcsolatoknál a biztos alapot mutatja meg. 


Az, hogy mit érez adott esetben a kérdező éppen abban a pillanatban, amikor megkérdezi tőled, az nem garancia semmire. Tehát csak az érzés az soha nem elég, hogy én ezt érzem, az meg amazt érzi. A kell, hogy a képlet mutassa, hogy ez egy biztos kapcsolat, vagy biztosan létrejövő kapcsolat és a recepciók is stimmelnek, tehát tényleg úgy minden a helyén legyen, vagy legalábbis aránylag a helyén legyen. Tehát mindig a képletnek kell hinni ilyen szempontból. Az, hogy most odajön és most én ezt érzem, azt érzem az semmire nem garancia még. Azt kell megnézni, hogy működőképes-e az a kapcsolat, amit az illető szeretne, vagy nem működőképes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése